ροή ειδήσεων

Aegean Taxi: Μετακινήσεις μέσω app σε Μύκονο και Σαντορίνη




Στα δημοφιλή νησιά μας, όπως για παράδειγμα η Μύκονος και η Σαντορίνη, τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζεται έντονο πρόβλημα μετακινήσεων με μεγάλους χρόνους αναμονής, ξεπερνώντας την μια ώρα σε περιόδους αιχμής. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα ήρθε να λύσει η υπηρεσία μετακινήσεων σε app Aegean Taxi.

Η Aegean Taxi συνεργάζεται και οργανώνει τις ήδη υπάρχουσες αδειοδοτημένες από τον ΕΟΤ επιχειρήσεις που εκτελούν μεταφορές στα ελληνικά νησιά, και όχι μόνο, και ταυτόχρονα παρέχει μια καλύτερη υπηρεσία και εμπειρία στους επισκέπτες.

Πιο αναλυτικά η Aegean Taxi αντλεί αυτοκίνητα από την πλατφόρμα της Carky, τα οποία ανήκουν σε άλλες εταιρείες ενοικιάσεως και έχουν άδεια μεταφοράς με οδηγό, αλλά φέρνει κάτω από την ομπρέλα της και τις ήδη υπάρχουσες αδειοδοτημένες από τον ΕΟΤ επιχειρήσεις που εκτελούν μεταφορές στα νησιά.



Οι επαγγελματίες οδηγοί της Aegean Taxi ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς και υγιεινής, μιλάνε αγγλικά, είναι ευγενικοί και φυσικά γνωρίζουν τα πάντα για το νησί όπου δουλεύουν, σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια υπηρεσία στα πρότυπα του Taxibeat.
Όπως μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας το οικοσύστημα μετακινήσεων των νησιών έχει καλωσορίσει το Aegean Taxi μια και η ανάγκη μετακινήσεων τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τεράστια όπως μεγάλη είναι και η ανάγκη οργάνωσης τους, με τον στόλο της Aegean Taxi να εμπλουτίζεται και με επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κατεβάσει το app από το Play Store ή το App Store, να ορίσει την τοποθεσία του και να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί ανάμεσα στις 3 διαθέσιμες κατηγορίες: Standard, SUV or Mini Vans κατόπιν θα εμφανιστούν οι επιλογές μετακίνησης που υπάρχουν μαζί με τα εκτιμώμενα κόστη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα πίσω από την υπηρεσία της Aegean Taxi είναι αυτή της Carky, μιας car-sharing, υπηρεσίας, ενώ η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά όπως για παράδειγμα τη Ρόδο και τη Κρήτη.

startupper

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *