επικαιρότητα

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Κρεμαστής από την κατάσταση με τα σκουπίδιαΦανερά αγανακτισμένοι δείχνουν να είναι οι κάτοικοι της Κρεμαστής από την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στο χωριό τους!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως υποστηρίζουν, η "θέα" των σκουπιδιών, με τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων, και τις σακούλες απορριμμάτων διάσπαρτες γύρω - γύρω απ΄ αυτούς, έχουν αποτελέσει αντικείμενο να βγάζουν φωτογραφίες οι ξένοι τουρίστες που περνάνε από τους κεντρικούς δρόμους, προφανώς για να τις δείχνουν στη συνέχεια στους συγγενείς και στους φίλους τους, στις πατρίδες τους!

Αυτές, λοιπόν, τις εικόνες μας έστειλε κι ένας κάτοικος της Κρεμαστής, ο οποίος αναρωτήθηκε μέχρι πότε θα παρατηρούνται αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις;

Σχόλια

  1. Αυτή η κατάσταση θα παραμείνει, όσο παραμένει ο άχρηστος και ανίκανος δήμαρχος στην θέση του! Μια το νερό, μια τα σκουπίδια, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάζει φωτογραφίες δίπλα σε συνεργεία που δήθεν κάνουν δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά δεν υπάρχουν οχήματα να καλύψουν τις ανάγκες. θέλουμε τουρίστες και κόσμο αλλά λεφτα να πάρουμε ενα απορριματοφορο δεν διαθετουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα