επικαιρότητα

Έπαιξαν με την ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον καύσωνα. Καμία απαγόρευση υπαίθριων εργασιών από την κυβέρνηση!Από παιδιά θυμόμαστε ότι όταν ερχόντουσαν μεγάλοι καύσωνες τα αρμόδια υπουργεία (εργασίας κυρίως και υγείας) έβγαζαν απαγόρευση για τέλεση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα τις ώρες που η θερμοκρασία υπερέβαινε τους 38 βαθμούς Κελσίου.


Μάλιστα 3 μέρες πριν η ΓΣΕΕ ζητούσε επείγουσα υπουργική απόφαση για απαγόρευση υπαίθριων εργασιών στον ιδιωτικό τομέα στις ώρες του καύσωνα.


Στο ίδιο κύμα και η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας ζητούσε το ίδιο για τους δημόσιους υπαλλήλους του κλάδου που δούλευαν έξω....


Βέβαια η κυβέρνηση Τσίπρα, η υπουργός Αχτσιόγλου που πέρα από τα μνημόνια που υπογράφει το μόνο μέλημα της είναι το κομψό της ντύσιμο και οι Πολάκηδες του Υπουργείου Υγείας κώφευσαν. Για πρώτη φορά δεν υπήρξε υπουργική απόφαση που θα απαγόρευσε τις υπαίθριες εργασίες σε συνθήκες ακραίου καύσωνα!


Έπαιξαν με τις ζωές δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων!!!

http://anemosantistasis.blogspot.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά