ροή ειδήσεων

Το ταξίδι του Οδυσσέα για τη Σύμη, του Τζώρτζη Μηλιά



Μόλις κυκλοφόρησε στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Τουρκικά, το μυθιστόρημα του Τζώρτζη Μηλιά, “Το ταξίδι του Οδυσσέα για τη Σύμη”.

Δώδεκα φίλοι ταξιδεύουν με καγιάκ στο Αιγαίο. Στην πορεία τους αυτή συναντούν περιπέτειες και δυσκολίες. Ένα μονόφθαλμο άγριο τράγο, μία ιδιαίτερη γυναίκα που μαγεύει τους πάντες, μία ορθοπλαγιά που σκαρφαλώνουν, όμορφες γυναίκες, ένα ναυάγιο, μία σπηλιά που σε κάνει να σκέφτεσαι το θάνατο, σειρήνες, ερημικές παραλίες, κινδύνους και αίσθηση ελευθερίας. “Ότι δεν με σκοτώνει μου φαίνεται αστείο”, φωνάζουν οι ήρωες τα βράδια γύρω από τη φωτιά στις ερημικές παραλίες όπου διανυκτερεύουν ενώ φθάνοντας στη Σύμη, μόνος πια ο σύγχρονός μας Οδυσσέας, θα βρει τις ρίζες του, ένα πρόβλημα και μια λύση. Η Ελλάδα του τώρα και η Ελλάδα του Ομήρου ακολουθούν και σημαδεύουν την θαλασσινή αυτή περιπέτεια μαζί με τους στίχους της Οδύσσειας, τα ποιήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε και τους μύθους του Αισώπου. Ένας ύμνος για το Αιγαίο, τα Ελληνικά νησιά και τις καλοκαιρινές διακοπές. Ένα υβριδικό έργο, μεταξύ περιπέτειας, φυσιολατρικού οδηγού και στοχαστικής αναζήτησης πλημμυρισμένο από τους χυμούς της ζωής.

Ο Τζώρτζης Μηλιάς, οδηγός βουνού και γνωστός στο χώρο των σπορ στη φύση από τη δράση του σε βουνά, ποτάμια και θάλασσες, αυτή τη φορά δεν άνοιξε μία νέα αναρριχητική διαδρομή αλλά έγραψε μία καλοκαιρινή περιπέτεια με καγιάκ που διαδραματίζεται στο Αιγαίο, ένα ευχάριστο και ευκολοδιάβαστο μυθιστόρημα.



Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο βιβλίο είναι ιδανικό για να διατεθεί σε μαγαζιά και χώρους που έχουν σχέση με out door δραστηριότητες γι αυτό και ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας.

Τα στοιχεία του βιβλίου είναι τα παρακάτω:
Τίτλος: Το ταξίδι του Οδυσσέα για τη Σύμη



Υπότιτλος: Μία περιπέτεια με καγιάκ στο Αιγαίο
Συγγραφέας: Τζώρτζης Μηλιάς
Εκδότης: Τζώρτζης Μηλιάς (MILIAS CAMPS) με την υποστήριξη του Δήμου Σύμης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *