ροή ειδήσεων

Φωνή απόγνωσης από μία απολυμένη συμβασιούχο από τον Δήμο της Ρόδου!



Η κατάσταση πλέον δεν πάει άλλο από πολλούς συμβασιούχους οι οποίοι, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα τους "κρατούσαν" στη δουλειά, εν τούτοις "βρέθηκαν στο δρόμο" από σήμερα, και βέβαια αντιμετωπίζοντας σοβαρά κοινωνικά προβλήματα. Χαρακτηριστική είναι και η επιστολή που πήραμε από μία συμβασιούχο η οποία αναφέρει τα εξής:

1 ιουλη σημερα, και επισημα απολυμενη, προφορικως τουλαχιστον, απο χθεσινη συγκεντρωση συμβασιουχων με δημαρχο. Συμφωνα με αυτα που ακουμε εδω και καιρο ξεκινησε οτι, ηταν αντισυνταγματικος ο νομος για την ανανεωση συμβασεων στη συνεχεια δοθηκε ημερομηνια εως 19 ιουλη και ακουστηκε για 30 Ιουνη ολα αυτα απο διαφορες πηγες οτι μας σταματανε χανοντας τα δικαιωματα μας για αοριστου και τη ληξη συμβασης μεχρι Δεκεμβρη. Στην προηγουμενη συγκεντρωση με δημαρχο ειπωθηκε από τα οργανα και τον ιδιο, ότι, "εμεις σας θελουμε γιατί καλυπτετε παγιες αναγκες μας", αφησαν με την ελπιδα οτι θα μεινουμε, ενω χτες ειπωθηκε οτι ειμαστε διωγμενοι απο 7 Ιουνη που σημαινει οτι ειχαμε αγνοια. Δουλεψαμε με αγχος στεναχωρια και ελπιδα μαζι οτι θα μας κρατησουν σιγουρα απο δευτερα ετοιμαζουν την απολυση μας και τοσο απλα μπαινουμε ταμειο και αλλοι οχι μας αφηνουν να περιμενουμε την επομενη προκήρυξη παλι με ελπιδα οτι θα μας παρουν εφοσον ο δημαρχος ειναι αυτος που θα επιλεξει ποιους θελει και ποιους οχι... Εφοσον πατανε νομιμα στα κεφαλια μας και στην αξιοπρεπεια μας, νομιμα θα πατησουμε και εμεις την υπογραφη μας για καθε μερα που παλεψαμε που δουλεψαμε που τρεχαμε οπου κιαν μας λεγανε χωρις αρνηση και αγανακτηση....

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/17 20:19

    Είμαστε στην Ρόδο κ δουλειές υπάρχουν ξέρατε πως είστε με σύμβαση δλδ η νοοτροπία ειναι να ανανεώνεται η σύμβαση επαοριστον;;;;Επίσης ναι να μπει κ νέος κόσμος με συμβάσεις όχι οι ίδιοι κ οι ίδιοι βολεμενοι πάτε σε κανένα ξενοδοχείο να δουλέψετε να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο 7 ημέρες την εβδομάδα 10ωρο για τα ίδια η κ λιγότερα χρήματα που περνετε εσείς αυτοι τι να πουν....κ εδώ η Ρόδος υποφέρει λόγο της έλειψης νερου κ εσείς το βιολί σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/17 20:33

    Τόσος κόσμος χάνει την δουλειά του κάθε μέρα φτάνει πια η κλαψα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/17 09:08

      Μελετες εχουν δειξει οτι οι ουσιες που παραγονται απο τα οικιακα σκουπιδια ειναι 20 φορες πιο καρκινογονες απο το διοξειδιο του ανθρακα !! Γιαυτο και τα τελευταια χρονια πολλοι εργαζομενοι στη καθαριοτητα εχασαν την ζωη τους και απο μολυνσεις τα ποδια και τα χερια τους !! Οποιος νομιζει οτι μπορει να αναπνεει καρκινο για 6ωρες τουλαχιστον καθημερινα, καλως να ορισει να δουλεψει πισω απο ενα σκουπιδιαρικο και μετα να μας πει ποιο ειναι πιο επικινδυνο και πως βγαινει το μεροκαματο πιο ευκολα !!! Στα ξενοδοχεια ή στα σκουπιδια !! Και μιλαμε για 680 ευρω μεικτα για νυχτερινη εργασια !!! Ετσι γουσταρετε δηλαδη ?? Να ερχονται Εταιρειες απο αλλου να τα οικονομανε,και οι δικοι μας ΡΟΔΙΤΕΣ να μενουν στον δρομο ?? Καλα δεν εχετε εσεις καποιον στο οικογενειακο σας κυκλο που δουλευει στο δημοσιο ?? Δασκαλοι, νοσοκομες, γιατροι,πυροσβεστες ετεπροφυκα , ολοι αυτοι ειναι ή συμβασιουχοι ή ωρομισθιοι... να φυγουν και αυτοι ?? Ρε κουλαρετε λιγο !! ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!! Να ανοιξουν οι δημοι δουλειες και μεινουν αυτοι και να μπειτε και σεις !!! ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *