ροή ειδήσεων

Επαναπροσλήφθηκαν όλοι οι συμβασιούχοι στη καθαριότηταΣε επευφημίες και χειροκροτήματα ξέσπασαν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, στο άκουσμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, προχθές το βράδυ, να ανανεώσει τις συμβάσεις όλων των συμβασιούχων από την 1η Αυγούστου 2017 μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2018, οπότε και λήγουν.

Πρόκειται για περίπου 130 εργαζόμενους στην καθαριότητα που ο Δήμος είχε προσλάβει το 2015 και το 2016 και των οποίων τις συμβάσεις θα ανανεώσει, μετά τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Τον ενθουσιασμό τους δεν συμμερίστηκε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κ. Τάκης Πότσος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτές οι συμβάσεις που υπογράφονται αποτελούν στην ουσία ομηρία των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Βαγγέλης Μανδρακός ανέφερε, ότι οι εργαζόμενοι θα εισπράξουν και τα δεδουλευμένα τους από τις 7 Ιουνίου οπότε και έληξαν οι συμβάσεις τους, μέχρι και τα τέλη του προηγούμενου μήνα, αφού εργάστηκαν. Για το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται μετά τη λήξη των νέων συμβάσεων, είναι κάτι που δεν μπορεί να τους εγγυηθεί.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε