ροή ειδήσεων

Αεροδρόμιο Ρόδου…ώρα Μηδέν



Γκρινιάζαμε παλαιότερα για την κατάσταση που επικρατούσε στο αεροδρόμιο της Ρόδου και πολλές φορές ρίχναμε το φταίξιμο στην οκνηρία του Αθηνοκεντρικού κράτους και την δαιδαλώδη γραφειοκρατία.

Εξαγριωθήκαμε κι όταν μάθαμε την πώληση του »Διαγόρα» στην Γερμανική εταιρεία Fraport, που ανέλαβε να εκμεταλλευτεί και να εκσυγχρονίσει ταυτόχρονα, τα 14 αεροδρόμια της χώρας που πέρασαν στην κατοχή της.

Κάποιοι τότε, προσδοκούσαν άμεσες λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αερολιμένας μας. Ωστόσο, ο χρόνος μέχρι στιγμής δεν τους δικαιώνει, γιατί παρότι έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την ανάληψη καθηκόντων της Fraport, τα προβλήματα παραμένουν.

Κάποια από αυτά, που έχουν κι άμεση σχέση με το επιβατικό κοινό και τις εντυπώσεις που του αφήνουν, είναι η απουσία κλιματισμού στους χώρους του αεροδρομίου, η μη λειτουργία των ανδρικών τουαλέτων και ο ανεπαρκής έλεγχος επιβατών κι αποσκευών.

Το πρώτο μετατρέπει τις αίθουσες στο »Διαγόρας» σε θερμοκήπιο, η αδυναμία πρόσβασης στις τουαλέτες των ανδρών, έχει άμεση επίδραση στην υγεία των ταξιδιωτών κι η έλλειψη προσωπικού για επαρκείς ελέγχους, θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όλων.

Το αεροδρόμιο του νησιού εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση χιλιάδες επισκέπτες ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που οι πτήσεις charter διαδέχονται η μία την άλλη.

Στις αίθουσες επικρατεί το αδιαχώρητο, η ζέστη δοκιμάζει τα νεύρα ταξιδιωτών αλλά και εργαζομένων, η μη λειτουργία των τουαλέτων δημιουργεί μείζον θέμα σε κάποιους και η μη πρόσληψη επαρκούς προσωπικού από την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την φύλαξη του αεροδρομίου, εγκυμονεί κινδύνους κι αφήνει μεγάλα κενά στην ασφάλεια.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να ταλαιπωρούνται επισκέπτες κι εργαζόμενοι αφάνταστα, να σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις για το νησί μας.

Το τουριστικό προϊόν ενός τόπου δοκιμάζεται και δίνει εξετάσεις σε καθημερινή βάση, από τα πιο απλά πράγματα έως τα πιο σύνθετα κι η ιδιωτικοποίηση του αερολιμένα Ρόδου, αφού συντελέστηκε και δεν απετράπη, θα πρέπει τουλάχιστον να βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες και την παροχή υπηρεσίων σε αυτό κι όχι να το δυσφημεί στα πέρατα του κόσμου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/17 23:52

    Τόσα χρόνια δεν δούλευε τίποτα τώρα θα δουλέψει ? τη Fraport Θα την δούμε σε ένα χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηταμε τα αυτονοητα κλιματισμο κυλιομενες σκαλες που να δουλευουνε και τουλεττες.Εξαλου αγαπητε αναγνωστη η πρωτη εξαγγελια που ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ σαν εταιρεια ηταν οτι οι τουαλεττες ο κλιματισμος και οι σκαλες θα ΤΗΣ φτιαχνατε Αμεσως.αλλά χωρις υδραυλικο και κανενα ψυκτικο δεν χτιαχνουν.Πρεπει να επενδυσεις πρωτα.Εσυ και η εταιρεια σου απλα τσεπωνεται .Αυτο ειναι το Προβλημα σημερα.Του χρονου οταν θα εχεις καταστρεψει τον τουρισμο μας θα ειναι πολυ αργα.Μνημονια για μια ζωη all inclusive για παντα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/17 11:34

    Εν μέσω της βαριάς σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν επισκευές και όμως κάποιες γίνονται αν υπήρχε 1 μαγικό ραβδάκι που να έφτιαχνε τα πράγματα από την 1 μέρα στην άλλη θα ήταν πιο εύκολο αλλά δεν υπάρχει οπότε υπομονή η καλή διάθεση υπάρχει αλλά εν μέσω της σεζόν το κάνει πολύ δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω 90% μαζι σου .Ομως οι τουαλετες θα μπορουσανε να εναι ετοιμες .1 εξωτερικο συνεργειο ολη την ημερα τμηματικα.Τελος παντων .Ας περιμενουνε ολοι καποια στιγμη θα μαζεψει χρηματα και θα τα φτιαξει.Εκτος και εσν παρει και αλλο δανειο με εγγυητη το ελληνικο δημοσιο.Μια ζωη μνημονια και μονο το all inclusive για την ροδο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *