επικαιρότητα

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ! Ποιοι υπουργοί συγκρούστηκαν – Ποιοι προβιβάστηκαν – Για ποιους χτυπά η καμπάναΕκνευρισμός και φαγωμάρα επικρατεί στην κυβέρνηση όπως φαίνεται από τα όσα έγιναν χθες στο υπουργικό συμβούλιο.

Ένα υπουργικό από το οποίο δεν υπήρξε ούτε ένα τηλεοπτικό πλάνο, ούτε εισήγηση του πρωθυπουργού όπως είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες φορές. Την εικόνα που επικράτησε περιγράφει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε όλους έμεινε μετά το τέλος του υπουργικού η γεύση του ανασχηματισμού ο οποίος τοποθετείται μετά την ΔΕΘ. Κι αυτό, γιατί όλοι αισθάνθηκαν ότι περνούσαν από αξιολόγηση ενώ ταυτόχρονα πολλοί είδαν φλόγες να βγαίνουν από τις καρέκλες δυο κορυφαίων υπουργών.

Του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά. Η αλήθεια είναι, σύμφωνα πάντα με τα ΝΕΑ, ότι αιτία γι” αυτή την σύγκρουση είναι τα νομοσχέδια για την ψηφιακή πολιτική για την συγκρότηση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας που σύμφωνα με πληροφορίες δεν βλέπει και με τόσο καλό μάτι το υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης, ο πρωθυπουργός έκρουσε κώδωνα σε ορισμένους υπουργούς, ζητώντας τους να επισπεύσουν το έργο τους και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου από την οποία το Μέγαρο Μαξίμου περίμενε πιο προσεκτικούς χειρισμούς σε ορισμένα ζητήματα.
Θετικό κλίμα υπάρχει για μια άλλη κυρία της κυβέρνησης, την Εφη Αχτσιόγλου, το οποίο φάνηκε και από την επίσκεψη Τσίπρα. Στην λίστα με τις… θετικές σκέψεις οι κύριοι, Χαρίτσης, Φάμελλος και Σαντορινιός

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα