επικαιρότητα

Survivor: Αυτός είναι ο χώρος που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του reality επιβίωσηςΠίσω στην Ελλάδα θα βρίσκονται σε λίγα εικοσιτετράωρα οι παίκτες του Survivor. Το reality επιβίωσης φτάνει στο τέλος του με το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Secret η παραγωγή του Survivor έχει επιλέξει ήδη τον χώρο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού. Ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει πως το τέλος του παιχνιδιού θα δοθεί στο νησί της Ρόδου, ο παραγωγός Ατσούν Αλιτζαλί επέλεξε τελικά την Αθήνα και συγκεκριμένα του Άλσος Βεϊκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τούρκος παραγωγός εντυπωσιάστηκε από τον συγκεκριμένο χώρο, αφού μπορεί να φιλοξενήσει αρκετούς προσκεκλημένους θεατές σε μια βραδιά όπου τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Όσο για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στον τελικό του Survivor, η παραγωγή του reality κρατά και την παραμικρή πληροφορία κρυφή, σαν επτασφράγιστο μυστικό. Υπομονή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου και το φινάλε του πιο πολυσυζητημένο reality της φετινής σεζόν.Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα