επικαιρότητα

Συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου


Αν και η ατζέντα της συζήτησης είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, το αντικείμενο των συνομιλιών θα είναι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τα προτεινόμενα βήματα για την ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας.

Έχοντας δίπλα του τους στενούς του συνεργάτες και ενδεχομένως κάποιους υπουργούς, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους και μεγαλομετόχους μεγάλων επιχειρήσεων με απώτερο σκοπό τις επενδύσεις στη χώρα μας μετά και την επιτυχημένη πρώτη, δοκιμαστική, έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει, επίσης, διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας με τους οποίους θα προσπαθήσει να συνδιαμορφώσει ένα κοινό βηματισμό για όλα τα σημαντικά θέματα. Οι «απανταχού» Έλληνες και η κινητοποίηση του ελληνισμού είναι μέσα στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά