ροή ειδήσεων

21 Αυγούστου Έκλειψη Ηλίου: Ερυθρός Σταυρός, Νοσοκομεία, Αστυνομία Προετοιμάζονται για Εθνική Καταστροφή!



Η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη - η πρώτη σε 99 χρόνια- έχει τόσους πολλούς οπαδούς, ότι οι προετοιμασίες σε επίπεδο καταστροφών έχουν τεθεί σε εφαρμογή, λόγω του μεγάλου αριθμού των ταξιδιωτών που αναμένεται να μαζευτούν σε πρωταρχικές θέσεις θέασης. Περίπου 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να μαζευτούν σε μια ζώνη πλάτους 70 μίλια στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν την σελήνη έξω από τον ήλιο για ένα παράθυρο δύο λεπτών στις 21 Αυγούστου,
σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκπαίδευσης GreatAmericanEclipse.com για την ηλιακή έκλειψη. Το μονοπάτι της ολότητας, η περιοχή όπου ο ήλιος είναι εντελώς αποκλεισμένος, εκτείνεται από το Όρεγκον στη Νότια Καρολίνα.

Οι Αρχές επεξεργάζονται την ηλιακή ακτινοβολία της Αυγούστου, την πρώτη σε 99 χρόνια, όπως είναι το τέλος του κόσμου.
Αυτές είναι οι συνθήκες που οι διαχειριστές έκτακτης ανάγκης, σε ολόκληρο το έθνος, περιμένουν την εβδομάδα της 21 Αυγούστου.
Όχι, ένας μεγάλος τυφώνας δεν προβλέπεται. Αυτό δεν είναι προετοιμασία για cyberattack μετά από κάποιον που ανατρέπει το FBI. Η Beyoncé δεν κάνει εθνική περιοδεία - αλλά η αιτία είναι ένα αστέρι άλλου είδους.
Γιατί πολλοί άνθρωποι σχεδιάζουν μια καταστροφή: το Όρεγκον έχει πληθυσμό 4 εκατομμυρίων ανθρώπων και η έκλειψη αναμένεται να αντλήσει 1 εκατομμύριο επισκέπτες στο κράτος για λίγες μέρες. Στο Μιζούρι, οι προετοιμασίες μοιάζουν με αυτές για μια χιονοθύελλα ή "όλα από την παρέλαση του Αγίου Πατρικίου σε μια γιορτή της παγκόσμιας σειράς", λέει ο Chris Hernandez, εκπρόσωπος της πόλης του Κάνσας Σίτι, στο Μιζούρι, μια από τις μεγαλύτερες περιοχές του μετρό στην πορεία της έκλειψης.
Όλοι αυτοί οι επισκέπτες αναμένεται να μπλοκάρουν αλληλεπιδράσεις, μαζί με τους κρατικούς και τοπικούς δρόμους, για τις ημέρες πριν και μετά την έκλειψη.
Ο Μπραντ Κίσερμαν, αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων καταστροφής και εφοδιαστικής για τον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό,λέει ότι "Κάποια από αυτά τα μέρη δεν πρόκειται ποτέ να δουν κίνηση όπως αυτή". Σε ορισμένες περιοχές, "ο πληθυσμός θα είναι διπλός ή τριπλός."
Μόλις φθάσουν οι επισκέπτες, θα χρειαστούν μπουκάλια νερού, καταλύματα και τουαλέτες. Και, φυσικά, ηλιακά γυαλιά.
Στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, το κύριο μουσείο της πόλης αγόρασε 5.000 μπουκάλια νερού για τους διψασμένους θεατές της έκλειψης και η κυβέρνηση της πόλης σχεδιάζει να στείλει φορτηγά για να ξαναγεμίσει τους προγραμματισμένους σταθμούς νερού. Στο Wyoming, το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου του Grand Teton έχει νοικιάσει επιπλέον 200 φορητές τουαλέτες.
Η National Construction Rentals, η οποία ενοικιάζει φορητές τουαλέτες στις Η.Π.Α., δεν σημείωσε άνοδο της ζήτησης, αλλά «πιθανότατα θα υπάρξουν αιτήματα της τελευταίας στιγμής καθώς πλησιάζει η ημερομηνία», λέει ο σκηνοθέτης πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας Scott Barley. "
"Συμβουλεύουμε τους πελάτες να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο στις φορητές τουαλέτες την 21η Αυγούστου, επειδή μπορεί να χάσουν αυτό το πολύ σύντομο αλλά αξέχαστο συμβάν."
Τα δωμάτια των ξενοδοχείων κατά μήκος της διαδρομής της έκλειψης, πωλήθηκαν ως επί το πλείστον από τον Ιούνιο και τα ενοίκια Airbnb στην πορεία του συνόλου φθάνουν τα 1.000 δολάρια τη νύχτα σε ορισμένες πόλεις.
Ο Ερυθρός Σταυρός ετοιμάζει εκατοντάδες καταφύγια έκτακτης ανάγκης στα 12 κράτη που θα αγγιχτούν από την έκλειψη.
Τα νοσοκομεία προετοιμάζονται για περισσότερες περιπτώσεις θερμικού εγκεφαλικού επεισοδίου, στριφογυρισμένων αστραγάλων και συντριβών αυτοκινήτων.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *