ροή ειδήσεων

Μηχανική βλάβη σκάφους με 48 επιβάτες στην ΚάρπαθοΕνημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Καρπάθου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Τ/Ρ »ΑΜΟΡΕΣ ΙΙΙ» Νηολογίου Χαλκίδας 459 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Καρπάθου, με σαράντα οκτώ (48) επιβάτες και τρία (03) άτομα πλήρωμα.
Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ »ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΙΙΙ» Ν.Ρ.227 με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής,ενώ από ξηράς περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν το »ΑΜΟΡΕΣ ΙΙΙ».
Οι σαράντα οκτώ επιβάτες του »ΑΜΟΡΕΣ ΙΙΙ» μετεπιβιβάστηκαν στο »ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΙΙΙ’,το οποίο τους μετέφερε καθώς και ρυμούλκησε το »ΑΜΟΡΕΣ ΙΙΙ» στο λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΑΜΟΡΕΣ ΙΙΙ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Πλοίαρχός του για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ. και 235 Ν.Δ 187/1973.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε