επικαιρότητα

Η αξία του Bitcoin ξεπέρασε τα 4.000 δολάριαΞεπέρασε και το "φράγμα” των 4.000 δολαρίων το Bitcoin για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς το ψηφιακό νόμισμα δέχτηκε ώθηση από τις προσδοκίες ότι οι λιγότερο χρονοβόροι τρόποι συναλλαγών με Bitcoin θα αυξήσουν τη δημοτικότητά του.

Το κρυπτονόμισμα άγγιξε σήμερα ακόμα και τα επίπεδα των 4.125,17 δολ., κερδίζοντας 15% από την Παρασκευή, μετά το σχέδιο για την επιτάχυνση της επεξεργασίας των συναλλαγών. Το σχέδιο, που ονομάζεται SegWit2x, προκάλεσε τη δημιουργία του "bitcoin cash".
Η διχοτόμηση εξισορρόπησε την κατάσταση μεταξύ της αυξανόμενης ζήτησης για το ψηφιακό νόμισμα και ορισμένων από τα χαρακτηριστικά που τροφοδότησαν αυτή τη δημοτικότητα. Ενώ το bitcoin έχει ενισχυθεί περισσότερο από 300% το 2017, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα αύξησης του όγκου των συναλλαγών.

"Μέχρι τώρα πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι το bitcoin θα μπορούσε να ενισχυθεί περισσότερο μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα των συναλλαγών", δήλωσε ο Arthur Hayes, ιδρυτής της BitMEX. "Με το να εφαρμοστεί αυτό το πρωτόκολλο, θεωρητικά, το ποσό των συναλλαγών που μπορούν να επεξεργαστούν με λογική ταχύτητα θα είναι πολύ υψηλότερο, έτσι πολλοί επενδυτές θα κρατήσουν bullish στάση για το bitcoin τώρα".Να σημειωθεί ότι λόγω του ανώτατου ορίου στην ποσότητα των δεδομένων που επεξεργάζεται το blockchain του bitcoin, οι συναλλαγές άρχισαν να επιβραδύνονται, καθώς η δημοτικότητά του ενισχύθηκε.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά