ροή ειδήσεων

Μηνάς Καστέλλος: Με φτιάχνει η αγάπη του κόσμου



■ Γεννήθηκα στα πανέμορφα Δωδεκάνησα, συγκεκριμένα στη Ρόδο, στο νησί των ιπποτών. Μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό δίπλα στη Λίνδο, στον Πυλώνα. Νιώθω υπερήφανος και πολύ χαρούμενος για την καταγωγή μου. Βίωσα την αγνότητα, την ξεγνοιασιά και την ελευθερία που είχαν τα παιδιά τότε.

■ Οι σπουδές που έχω κάνει δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική! Τελείωσα μια τεχνική σχολή.

■ Η πρώτη επαφή μου με τον χώρο έγινε στη Ρόδο πριν από αρκετά χρόνια. Με άκουσε ένας επιχειρηματίας και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το... ταξίδι προς την πραγματοποίηση του ονείρου μου.

■ Ο άνθρωπος που με ενέπνευσε είναι ο πατέρας μου, ένας άνθρωπος με βαριά λαϊκή φωνή, που ακόμα και σήμερα με κάνει ν’ ανατριχιάζω. Εκείνος με έμαθε να αγαπώ και να σέβομαι τους ανθρώπους μέσα από τη μουσική και από τα λαϊκά τραγούδια, τα οποία είναι η κληρονομιά μας.

■ Το όνομά μου ακούστηκε όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα μου singles το 2016 με τίτλους «Επαιξες, έχασες», σε μουσική - στίχους John & Pippo και Γιάννη Φρασέρη, και «Ο,τι γίνει ας γίνει», σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Φαίης Κωνσταντινίδου.

■ Τρόμαξα όταν, ένα καλοκαίρι, σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, μπήκα στο καμαρίνι μου ν’ αλλάξω και συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα ρούχα μου στο καθαριστήριο και έπρεπε σε 20 λεπτά να βγω στην πίστα (γέλια). Τώρα το θυμάμαι και γελάω, αλλά νιώθω ακόμη και τον πανικό εκείνης της στιγμής κάθε φορά που το σκέφτομαι.

■ Συγκινήθηκα όταν γεννήθηκε η κόρη μου! Συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια, είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν το βιώσεις, ένα συναίσθημα μοναδικό, που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Είναι ένα θαύμα το να γίνεσαι γονιός, ένα θαύμα που θέλω πολύ να ξαναζήσω.

■ Εχω μάθει στη ζωή μου να μην επηρεάζομαι από τα αρνητικά σχόλια και τις κακές κριτικές. Συνήθως δεν συγκρατώ τίποτε από αυτά.

■ Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι το «Πέρασε έξω», σε μουσική, ενορχήστρωση και παραγωγή του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Κυκλοφόρησε από την Dusty Records και ευχαριστώ πραγματικά όσους συνέβαλαν σ’ αυτό το πρότζεκτ. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους.

■ Στη δουλειά μου με φτιάχνει η αγάπη του κόσμου. Οταν το κοινό τραγουδάει μαζί μου, νιώθω ότι κάτι κάνω σωστά, ακόμη περισσότερο όταν αυτό που τραγουδάει είναι και δικό μου κομμάτι (γέλια). Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός και τον χρησιμοποιώ πολύ στη δουλειά μου. Γενικότερα, μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν και να περνούν όμορφα και όταν το πετυχαίνω, τότε πραγματικά φτιάχνομαι. Εξάλλου, αυτή είναι η δουλειά μου, να διασκεδάζω τον κόσμο και μαζί τους και μένα!

■ Εκείνο που με «χαλάει» στον καλλιτεχνικό χώρο είναι η έλλειψη σεβασμού μερικές φορές. Είναι αυτό που δείχνει και το ποιόν του ανθρώπου.

■ Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Ο,τι έχω κάνει επιτεύχθηκε με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά.

■ Το επόμενο πρότζεκτ που δουλεύω αναμένεται να βγει στον αέρα μετά τον Νοέμβριο. Προς το παρόν απολαμβάνω τη νέα μου δουλειά, που μόλις κυκλοφόρησε!

■ Χαλαρώνω ακούγοντας μουσική και παράλληλα ασχολούμαι με το αγαπημένο μου χόμπι, το ψάρεμα. Μπορώ να κάθομαι ατέλειωτες ώρες πάνω σε ένα βραχάκι και να ψαρεύω, αγναντεύοντας τη θάλασσα... Είναι κάτι που πραγματικά με γαληνεύει και με μαγεύει.

■ Η θέση του έρωτα στη ζωή μου έπαιξε και παίζει μεγάλο ρόλο. Γι’ αυτό έκανα τη δική μου οικογένεια σε μικρή ηλικία. Ο θεσμός της οικογένειας πραγματικά με συγκλονίζει! Εχω μια κορούλα τεσσάρων χρονών. Αυτός κι αν είναι έρωτας!

*Ο Μηνάς Καστέλλος είναι τραγουδιστής

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *