επικαιρότητα

Δωδεκάνησα: Εξαιρετικές οι επιδόσεις των μαθητώνΕξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών από τα Δωδεκάνησα, αφού 1.199 (1.117 το 2016) απόφοιτοι Λυκείων και ΕΠΑΛ από τα Δωδεκάνησα πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Πιο συγκεκριμένα εισάγονται 1.076 υποψήφιοι από Γενικά Λυκεία και 123 από τα ΕΠΑΛ.
Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά φέτος 1434 υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια) και 363 υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές στις Σχολές της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αφορούν τον τουρισμό, οι ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης, οι οποίες παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες βάσεις εισαγωγής από όλα τα συναφή τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, ενώ σημειώνουν άνοδο, κάθε χρόνο.
«Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ανταμείβονται οι κόποι σου», είπε στην ΕΡΤ Ρόδου η Δέσποινα Μαυρουδή από το Λύκειο Κρεμαστής, που εισήχθη πρώτη στη Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών συγκεντρώνοντας 18.439 μόρια. από το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής.

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά