επικαιρότητα

Κάρπαθος: «Πνίγηκαν» στα σκουπίδιαΣτο αμήν φαίνεται πως έφτασε η δημοτική Αρχή στην Κάρπαθο με το θέμα των σκουπιδιών και το πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι το όλο θέμα. Είναι χαρακτηριστική η επιστολή του αρμόδιου αντιδημάρχου Εμμανουήλ Τσέρκη προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις του νησιού με την οποία προχωρά σε αυστηρές συστάσεις στους παραβάτες του Κανονισμού Καθαριότητας.


Σε αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων:«Κύριοι, Παρά τις επανειλημμένες προφορικές μας ειδοποιήσεις να συσκευάζετε τα απορρίμματα των επιχειρήσεων σας δίπλα στους κάδους απορριμμάτων και όχι εντός αυτού προκειμένου να εφαρμόσουμε τον ισχύοντα κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας τούτο δεν πραγματοποιείται με συνέπεια οι κάδοι να γεμίζουν σε όγκο και όχι σε ποσότητα…».

Στην επιστολή αναφέρει με λεπτομέρειες το τι λέει ο σχετικός κανονισμός για το πως θα πρέπει να είναι τόσο τα δημοτικά απορρίμματα όσο και εκείνα προερχόμενα από ξενοδοχεία, υπεραγορές καθώς και από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Καταλήγει δε η επιστολή:«…Για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων αυτών στην ασφαλή και περιβαλλοντικά αποδεκτή διαχείριση των λιπών και ελαίων, ο Δήμος Καρπάθου έχει δημιουργήσει ξεχωριστό σύστημα συλλογής τους, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις αυτές.

Παρακαλούμε λοιπόν για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω, σε αντίθετη περίπτωση η υπηρεσία του Τμήματος Περιβάλλοντος και καθαριότητας του Δήμου μας θα υποχρεωθεί να επιβάλει τις ανάλογες κυρώσεις και χρηματικά πρόστιμα τα οποία προβλέπονται από τον ισχύοντα κανονισμό καθαριότητας».

E-Radio.gr Ειδήσεις

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά