ροή ειδήσεων

Ξεμπλοκάρουν βαλτωμένα επί χρόνια έργα



Μια σειρά από έργα, πολλά από τα οποία ήταν βαλτωμένα για χρόνια, φαίνεται ότι ξεμπλοκάρουν μετά τη χθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, χθες, στο πλαίσιο της απόφασης για ενίσχυση των υποδομών στα νησιά, επισκέφθηκαν τη Ρόδο οι Γενικοί Γραμματείς Υποδομών και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Δέδες και Γιάννης Βασιλικός αντίστοιχα, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Κτιριακές Υποδομές, Βασίλης Καραγιάννης.

Συνοδευόμενοι από το δήμαρχο επισκέφθηκαν διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και κατέληξαν σ’ ένα πλαίσιο συνεργασίας για την προώθηση έργων όπως η επόμενη φάση της περιμετρικής οδού, η συνέχιση των μελετών για τη νέα είσοδο της πόλης, η κατασκευή σχολικών κτιρίων με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ και η υπέρβαση γραφειοκρατικών προβλημάτων για την υλοποίηση του masterplan του λιμανιού.


Επίσης συμφωνήθηκε να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Υποδομών το έργο του αγωγού που θα συνδέσει τους πρώην Δήμους Λινδίων και Νότιας Ρόδου με το φράγμα του Γαδουρά.

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *