ροή ειδήσεων

Τώρα θα μας έρχονται και από Ευρώπη: Ξεκινάει η επιστροφή λαθρομεταναστών από την Ε.Ε.


“Θα τους βάλω σε διαμερίσματα” λέει ο Μουζάλας

Όπως σημειώνεται στην εφημερίδα Guardian ήδη πλειάδα ευρωπαϊκών χωρών έχει αρχίσει να συμπληρώνει αιτήσεις μετεγκατάστασης. Όχι, δεν πρόκειται για αιτήσεις, προκειμένου να πάρουν λαθρομετανάστες από την Ελλάδα όπως προπαγάνδιζαν οι συριζαίοι.

Οι αιτήσεις μετεγκατάστασης αφορούν λαθρομετανάστες από την Γερμανία, την Αγγλία, τις Κάτω Χώρες κ.ο.κ. που απορρίφθησαν οι αιτήσεις ασύλου τους και θα σταλούν «πακέτο» πίσω στην Ελλάδα. Η Γερμανία, συγκεκριμένα, έχει κάνει πάνω από 400 αιτήσεις.

Ο Γιάννης Μουζάλας μιλώντας σχετικά στον Guardian είπε ότι οι πρώτες επιστροφές θα γίνουν αμέσως. «Η διαδικασία έχει αρχίσει και πιστεύουμε ότι οι πρώτες επιστροφές θα ξεκινήσουν το επόμενο μήνα. Θα αρχίσει με έναν συμβολικό αριθμό, σαν μια πράξη φιλίας. Η Ελλάδα έχει ήδη υποδεχθεί τόσους πολλούς πρόσφυγες, έχει υποστεί τέτοια πίεση που η αποδοχή ακόμη περισσότερων θα ήταν παράλογη, ένα αστείο αν όχι μια τραγωδία».

Ο "υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής" ανέφερε ακόμη ότι δεν έχει ιδέα που ακριβώς στην Ελλάδα θα εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες που θα επιστραφούν από τις άλλες χώρες, αλλά ήταν σίγουρος πως θα ζουν σε διαμερίσματα. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πού θα πάνε. Μπορεί στην Αθήνα, μπορεί στη Θήβα, θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα. Ό,τι και να γίνει, οι συνθήκες θα είναι καλές, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και θα πληρούν τα κριτήρια της ΕΕ».

Δεν τους τα είπε ο Μουζάλας... Όχι μόνο διαμερίσματα, αλλά τσάμπα όλα και επιδόματα από πάνω προσφέρει το Ελάντα. Πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *