ροή ειδήσεων

O Iβάν Σαββίδης, ο νέος ιδιοκτήτης του Εψιλον



Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, την Dimera.

O Φίλιππος Βρυώνης παραμένει ο πρόεδρος στο κανάλι και ο Ιβάν Σαββίδης ο νέος ιδιοκτήτης. Ο Μένιος Φουρθιώτης σίγουρα θα διατηρήσει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αλλά όχι και την ηγετική του θέση στο κανάλι.

Eντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμματου καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο «Έψιλον».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη έχει αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *