ροή ειδήσεων

Γιάννης Σπαλιάρας – Ζωή Τζάνη: Τα καυτά φιλιά τους στην παραλία της Ρόδου [pics]



Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη! Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ζει την κάθε στιγμή της σχέσης του. Τελικά φαίνεται πως η απόσταση τους έκανε καλό και από την μέρα που ο Γιάννης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ρόδο, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στην παραλία σε άκρως τρυφερές στιγμές. Ο Γιάννης δεν άφηνε στιγμή το χέρι της αγαπημένης του Ζωής και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, χωρίς να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Άλλωστε η όμορφη Ζωή Τζάνη, είχε δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό, το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, στην εφημερίδα Secret: «Έχουμε κλείσει δύο χρόνια και πάμε για 2,5. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους όσους έλεγαν ότι ήμουν μία από τις πολλές του Γιάννη. Είμαι η μία και μοναδική για τον Γιάννη. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Θα ήθελα να του πω δημόσια: Γιάννη σ' αγαπώ πολύ γιατί είσαι ο άνθρωπός μου και μου έχεις λείψει αφάνταστα”!


Δες τις φωτογραφίες:











tlife

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *