επικαιρότητα

Γιάννης Σπαλιάρας – Ζωή Τζάνη: Τα καυτά φιλιά τους στην παραλία της Ρόδου [pics]Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη! Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ζει την κάθε στιγμή της σχέσης του. Τελικά φαίνεται πως η απόσταση τους έκανε καλό και από την μέρα που ο Γιάννης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ρόδο, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στην παραλία σε άκρως τρυφερές στιγμές. Ο Γιάννης δεν άφηνε στιγμή το χέρι της αγαπημένης του Ζωής και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, χωρίς να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Άλλωστε η όμορφη Ζωή Τζάνη, είχε δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό, το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, στην εφημερίδα Secret: «Έχουμε κλείσει δύο χρόνια και πάμε για 2,5. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους όσους έλεγαν ότι ήμουν μία από τις πολλές του Γιάννη. Είμαι η μία και μοναδική για τον Γιάννη. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Θα ήθελα να του πω δημόσια: Γιάννη σ' αγαπώ πολύ γιατί είσαι ο άνθρωπός μου και μου έχεις λείψει αφάνταστα”!


Δες τις φωτογραφίες:tlife

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης