επικαιρότητα

Η single Αγγελική Ηλιάδη δροσίζεται στη ΡόδοΜετά την είδηση ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι και πάλι single, η τραγουδίστρια ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από πισίνα στην περιοχή της Ρόδου για να προμοτάρει την περιοδεία της, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, τα σχόλια που δέχτηκε -κυρίως- από τους άντρες followers πρέπει να λειτούργησαν και ως... ψυχοθεραπεία για τον χωρισμό της.

Η Αγγελική «μετράει» πολύ ως γυναίκα και αυτό φρόντισαν να της το υπενθυμίσουν οι θερμόαιμοι fans της. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια και ο Σάββας Γκέντσογλου δεν είναι πλέον ζευγάρι, κι αυτό δεν είναι κάτι που πρόδωσαν οι ίδιοι, αλλά το Instagram, αφού αμφότεροι διέγραψαν από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους και έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον. Μοντέρνα πράγματα!

espressonews

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης