ροή ειδήσεων

Κως: Προφυλακίστηκαν οι τρεις Τούρκοι που μετέφεραν 750 κιλά χασίς σε ιστιοφόρο



Ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή Κω όπου και απολογήθηκαν.
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους και οι τρεις Τούρκοι που κατηγορούνται για την μεταφορά των 750 και κιλών χασίς, τα οποία εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο σκάφος ανοικτά της Νισύρου την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε βάρος των τριών Τούρκων, ηλικίας 43, 39 και 52 ετών, ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή Κω όπου και απολογήθηκαν αρνούμενοι τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται.

Όπως έγινε γνωστό οι αλλοδαποί δήλωσαν πως δεν γνώριζαν κάτι για τη μεγάλη αυτή ποσότητα των ναρκωτικών που βρίσκονταν μέσα στο ιστιοφόρο σκάφος. Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος και ο 39χρονος οι οποίοι είναι συγγενείς μεταξύ τους, είπαν πως είχαν πληρώσει για να κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και στα τουρκικά παράλια. Μάλιστα ο 43χρονος, που διαμένει μόνιμα από το 1995 στην Ελβετία, είχε έρθει για διακοπές και έτσι ξεκίνησε η «περιπέτειά» του αυτή.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ιστιοφόρο ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη με πρώτο σταθμό το Λαύριο και εν συνεχεία μικρά ελληνικά νησιά όπως η Νάξος. Θα συνέχιζαν και σε άλλα νησιά μας και θα κατέληγαν στην Κωνσταντινούπολη. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά πληροφορήθηκαν για αυτά όταν τους ενημέρωσαν οι λιμενικοί.

Αλλά και ο 52χρονος καπετάνιος του σκάφους τόνισε στην απολογία του ότι δεν είχε τη παραμικρή ιδέα για τα ναρκωτικά και πως σίγουρα αν το γνώριζε θα αντιδρούσε διαφορετικά τις 4 ώρες που το ιστιοφόρο έπλεε ακυβέρνητο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι τρεις Τούρκοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/17 22:16

    Αυτό αν το κάνανε στα Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα θα τους επέρναν το κεφάλι με σπαθί στη μέση του πιο κεντρικού δρόμου.. η ίδια η αστυνομία ...μηδενικη εγκληματικότητα στο Ντουμπάι.. .χλιδή χρήμα και υψηλό βιοτικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *