ροή ειδήσεων

Διαγόρας: «Κυανέρυθρος» ο Σουάνης



Στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής μεταγραφής, προχώρησε ο Διαγόρας Ρόδου ο οποίος ανακοίνωσε, την Κυριακή (24/9) την απόκτηση του Δημήτρη Σουάνη.



Μεταγραφή νούμερο δεκατρία για τον Διαγόρα, καθώς μετά τους Σαμολαδά, Ευαγγελιδάκη , Μπουρού, Τσουρούτη, Στεφανάκο, Υφαντίδη, Βασιλείου, Βελέτη, Βελλίνη, Σιλιγαρδάκη, Γεωργίου και Μπαμπανιώτη ενέταξε στο δυναμικό του ακόμα έναν παίκτη.


Ο λόγος για τον Δημήτρη Σουάνη. Ο έμπειρος επιθετικός με θητεία σε Ξάνθη, Κέρκυρα, Λάρισα, Απόλλωνα, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακό Βόλου στον οποίο και έπαιζε πέρυσι, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του «γηραιού» την φανέλα του οποίου θα φορά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή έβαλε στη «μηχανή» του ο Γ.Σ. Διαγόρας. Πρόκειται για το 32χρονο επιθετικό Δημήτρη Σουάνη, που αναμένεται άμεσα στη Ρόδο για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Σουάνης έχει πολλές παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο παρελθόν έχει παίξει στις ομάδες: Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Ξάνθη, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕ Λάρισας, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα και Δόξα Δράμας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας του εύχεται υγεία, καλή επιτυχία και πολλά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *