επικαιρότητα

Μπαράζ τουρκικών ασκήσεων στο ΑιγαίοΣε συνεχή τεστ αντοχής υποβάλλει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις η Άγκυρα, καθώς χθες με την έκδοση και ενεργοποίηση μιας σειράς NAVTEX δεσμεύει μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο σε περιοχές που επικαλύπτουν το FIR Αθηνών και Λευκωσίας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Τουρκία επιμένει να προκαλεί στο Αιγαίο την στιγμή που κορυφώνεται η κρίση στην Συρία και ανοίγει νέο μέτωπο λόγω της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στο Ιρακινό Κουρδιστάν. Παράλληλα η τουρκική Πολεμική Αεροπορία αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα από την έλλειψη πιλότων μετά την σύλληψη δεκάδων χειριστών για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Οι νέες αναγγελίες αφορούν την δέσμευση περιοχών για ασκήσεις με πραγματικά πυρά από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Με την NAVTEX 930/17 δεσμεύεται περιοχή μεταξύ Άνδρου -Τήνου- Χίου για ασκήσεις την 23η Σεπτεμβρίου και ακολουθεί στις 24 Σεπτεμβρίου δέσμευση (931/17) της περιοχής Σκύρου -Αη Στράτη-Λέσβου, στις 25 Σεπτεμβρίου (925/17) για την περιοχή μεταξύ Ικαρίας -Πάτμου- Αμοργού - Δονούσας, στις 28 Σεπτεμβρίου (927/17) σε περιοχή που εκτός τουρκικού εναέριου χώρου επικαλύπτει και περιοχή του FIR Αθηνών βορειοανατολικά της Ρόδου, και για τις 29-30 Σεπτεμβρίου (926/17) στον Κόλπο της Αττάλειας με την επικάλυψη όμως και μεγάλου μέρους του FIR Λευκωσίας.


Πηγή: liberal.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά