ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου τίμησε την Ροδίτισσα Χρυσή Ολυμπιονίκη Δήμητρα Μελλίνη



Ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο, βράβευσαν την ροδίτισσα χρυσή ολυμπιονίκη Δήμητρα Μελλίνη, μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μπάσκετ Κωφών, η οποία στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που πραγματοποιήθηκαν στη Σαμψούντα κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο.

Στο πρόσωπο των αθλητριών, που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες, τιμήθηκε η προσπάθεια και ο αγώνας να υπερβούν τον εαυτό τους και να διακριθούν, τηρώντας πιστά τα Ολυμπιακά ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας, και τo ρητό των Ολυμπιακών Αγώνων «Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά».

Την Ολυμπιονίκη, εκ μέρους του Δημάρχου βράβευσε ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Μανδρακού, της Αντιδημάρχου Άννας Ζωάννου, του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή, και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Καραντζιά. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ρόδου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ρόδου, αιδεσιμολογιώτατος π. Ιωάννης Χαλκιάς, καθώς και εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, ο Περιφερειακός Σϋμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Νίκος Θεοδωρίδης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μανώλης Ζηδιανάκης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων Καλαθοσφαίρισης.

Μέλος της Χρυσής αυτής Εθνικής Ομάδας η Ροδίτισσα Δήμητρα Μελλίνη, τιμήθηκε από το Δήμο τόσο για τις πρόσφατες επιτυχίες της, όσο και για την πολυετή προσφορά της στις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ. Η κα. Μελλίνη ευχαρίστησε με δηλώσεις της το Δήμο Ρόδου και ανέφερε πως η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μιας ολόκληρης ομάδας, έχοντας την ελπίδα και το στόχο η επιτυχία αυτή να δώσει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους με ακουστικά προβλήματα να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό.

Η τελετή ολοκληρώθηκε σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με την προβολή βίντεο από τη στιγμή που ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος στο κλειστό γήπεδο της Σαμψούντας της Τουρκίας .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *