ροή ειδήσεων

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η υπηρεσία Google Flights



Για πρώτη φορά παρέχεται ενημέρωση για το πότε πιθανά θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο

Την καινοτόμο υπηρεσία Google Flights, η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα αναζήτησης, σύγκρισης και αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων, εγκαινιάζει η Google και στην Ελλάδα.


Η νέα υπηρεσία, που έγινε διαθέσιμη στο google.gr/flights, προτείνει παράλληλα εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό που θα επιλέξουν οι χρήστες, με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ, για πρώτη φορά, παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Στην περίπτωση που κάποιοι γνωρίζουν τις ημερομηνίες, αλλά όχι τον προορισμό του ταξιδιού τους, η υπηρεσία Explore δίνει τη λύση. Αρκεί να συμπληρώσει κανείς τον μήνα που θέλει να ταξιδέψει, τη διάρκεια της πτήσης και το είδος των διακοπών και μπορεί να πάρει ιδέες και να εντοπίσει τους ιδανικούς προορισμούς. Κατόπιν αφού επιλέξει τον προορισμό, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις καλύτερες πτήσεις με βάση τη διευκόλυνση και τη χαμηλότερη τιμή.

Στόχος της Google είναι να παράσχει στους χρήστες τη δυνατότητα να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους, είτε πρόκειται για επαγγελματικό, είτε για ταξίδι αναψυχής.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *