ροή ειδήσεων

Η Huawei ξεπερνά την Apple για πρώτη φορά και γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphones της αγοράς



Ένα νέο report της εταιρείας ερευνών αγοράς Counterpoint προσφέρει χαρά στους υπευθύνους της Huawei, καθώς παρουσιάζει την εταιρεία να έχει ξεπεράσει την Apple και να είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο! Πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, ενώ φυσικά στην πρώτη θέση για μία ακόμη φορά διατηρείται η Samsung.



Το report σημειώνει ότι οι πωλήσεις του Αυγούστου για την Huawei φαίνονται επίσης "ισχυρές", οπότε δε θα αποτελέσει έκπληξη εάν η εταιρεία ολοκληρώσει ένα "hat-trick" κορυφής το τελευταίο τρίμηνο.

Αποκαλύπτει, ωστόσο, και τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις τον Ιούλιο και -έκπληξη- ανάμεσά τους δεν είναι ούτε ένα Huawei! Tα iPhone 7 και 7 Plus κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις και ακολούθησαν τα Oppo R11 και A57, ενώ στη λίστα ακολουθούν τα Samsung Galaxy S8, Xiaomi Redmi Note 4X και Samsung Galaxy S8 +, αλλά και τα iPhone 6, Galaxy J7 Prime και Galaxy A5 2017.



Το ότι η Huawei δεν είχε κάποια συσκευή στη δεκάδα, σημαίνει ότι δεν έχει μία πρόταση που πρωταγωνιστεί στην αγορά, αλλά πολλές που παρουσιάζουν πωλήσεις σε διάφορες κατηγορίες. Με άλλα λόγια, η εταιρεία χρειάζεται να κάνει περισσότερα για να ενισχύσει το brand της και να μπορέσει έτσι να αντέξει στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς, όπως σημειώνει σχετικά στα συμπεράσματά της και η εταιρεία ερευνών.

digitallife

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *