ροή ειδήσεων

Ο Μελισσανίδης θέλει να πάρει το MEGA!



Ανακατεύει την τράπουλα ο γνωστός επιχειρηματίας και θέλει να αποκτήσει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA αναγκάζοντας τον Βαρδινογιάννη και τους υπόλοιπους μετόχους να ξανασκεφτούν τις προθέσεις τους.

Το να κατέβει το κανάλι στον διαγωνισμό για τις άδειες μοιάζει όνειρο απατηλό όνειρο μεγάλο. Οι ημερομηνίες δεν φαίνεται να ευνοούν τη συμμετοχή του MEGA… παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι αν αποφασίσουν να βάλουν χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα υπόλοιπα, δηλαδή και με τις τράπεζες και η προετοιμασία του φακέλου μπορεί να είναι εντός των συγκεκριμένων χρονικών ορίων και άρα να προλάβει το κανάλι να συμμετέχει στο διαγωνισμό!

Ωστόσο ορισμένοι αποδίδουν τις καθυστερήσεις στην πλευρά Βαρδινογιάννη υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος μέτοχος δεν επιθυμεί τη συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού!


Φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται παρά τους ψιθύρους τραπεζικών κύκλων ή άλλων παραγόντων της αγοράς… Ακόμη όμως και βάση να έχουν αυτοί οι ψίθυροι ή οι εκτιμήσεις για τη στάση που κρατά η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο πρόβλημα του MEGA… Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη που κατά τους γνωρίζοντες καραδοκεί για να εξαγοράσει το κανάλι σε περίπτωση που οι τράπεζες προχωρήσουν σε εκκαθάριση καταβάλλοντας εως και 40 εκ ευρώ εξασφαλίζοντας μαζί με όλα και τη «βιβλιοθήκη»… προφανώς μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά ακόμη και για όσους μιλούν για ανομολόγητα σχέδια της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Είναι δύσκολο λοιπόν να υποστηρίξει κάποιος ότι η επιχειρηματική οικογένεια θα προτιμούσε να περάσει το MEGA στον Μελισσανίδη για 40 ή 50 εκ… όταν μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους – σε μια light εκδοχή, με 15 εως 20 εκ το κανάλι θα μπορούσε να ξαναπάρει μπροστά και να παραμείνει στην ιδιοκτησία τους!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *