επικαιρότητα

TUI Aυστρίας: Νωρίτερα "άνοιξαν" οι κρατήσεις στην Ελλάδα για το 2018Διαθέσιμες προς κράτηση είναι οι πτήσεις της TUI Αυστρίας προς Ελλάδα για τη θερινή σεζόν του 2018, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, καθώς ο τουρ οπερέιτορ επιδιώκει να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για τη χώρα μας στην αγορά της Αυστρίας.

«Αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα ήταν ο δημοφιλέστερος προορισμός των πελατών μας και πολλές ημερομηνίες ήταν πλήρεις κρατήσεων. Για το λόγο αυτό, ανοίγουμε από τώρα τις κρατήσεις, νωρίτερα από ποτέ, για το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος, Lisa Weddig.

Όπως προβλέπει ο τουρ οπερέιτορ, η ζήτηση το ερχόμενο καλοκαίρι θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Για αυτό έχει αυξήσει τη χωρητικότητα κατά 20%, και έως 40% από τα ομόσπονδα κράτη.

Εκτός από τις Austrian και Eurowings, το καλοκαίρι του 2018 η TUI θα χρησιμοποιήσει και την Corendon Europe στα δρομολόγια για Ελλάδα. Οι προορισμοί της Corendon θα είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα.

Επιπλέον, τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι επίσης διαθέσιμα προς κράτηση ενώ νέα προστίθενται καθημερινά.

«Οι αυστριακοί παραδοσιακά καθυστερούν να προβούν σε κράτηση διακοπών στην Ευρώπη, όμως φέτος τα πράγματα άλλαξαν και οι προκρατήσεις έγιναν τάση στην Αυστρία. Η ίδια τάση περιμένουμε να εκδηλωθεί και για το καλοκαίρι του 2018», τόνισε η κ. Weddig.


TornosNews.gr 

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης