ροή ειδήσεων

1ο Αεροπορικό Φεστιβάλ Ρόδου στις 4 – 5 και 6 Νοεμβρίου 2017



Η Αερολέσχη Ρόδουτο διοργανώνει στο Αεροδρόμιο Μαριτσών .

Το μοναδικό αναγνωρισμένο Αεραθλητικό σωματείο της Δωδεκανήσου που μετρά ήδη 43 χρόνια ενεργής παρουσίας , στα πλαίσια της συνεχής προσπάθειας για την ανάπτυξη της Αεροπορίας και του Αεραθλητισμού στο νησί της Ρόδου αλλά και σε ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων, συγκεντρώνει για πρώτη φορά, όλες της Αεραθλητικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στον τόπο μας, με σκοπό την ανάδειξη τους και την παρουσίαση τους σε ένα ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί και να ασχοληθεί με αυτές.
Οι επισκέπτες σε αυτό το Αεροπορικό τριήμερο θα μπορέσουν να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις μας, να δουν από κοντά τα αεροσκάφη μας και να πετάξουν με αυτά σε σύντομες αλλά εντυπωσιακές πτήσεις γνωριμίας, με τους πτυχιούχους πιλότους μας στα χειριστήρια, να εξηγούν τις διαδικασίες σε κάθε φάση της πτήσης .
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Αερομοντελισμού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια όμορφη στατική έκθεση Αερομοντέλων αλλά κα να τα απολάυσουν να πετάνε με τους έμπειρους Αερομοντελιστές μας να τα κατευθύνουν.
Τα Αλεξίπτωτα Πλαγιάς ή αλλιώς Παραπέντε , θα έχουν και αυτά την τιμητική τους σε αυτό το πρώτο Αεροπορικό Φεστιβάλ αφού μια ομάδα από αθλητές θα είναι παρόντες με όλο τον εξοπλισμό τους πρόθυμοι να λύσουν όλες τις απορίες των επισκεπτών για αυτό το πολύ διαδεδομένο τρόπο αθλητικής πτήσης που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους και στο νησί μας.
Το 6ο σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου συμμετέχει στις εκδηλώσεις με την εγκατάσταση και διάθεση προς χρήση από τους επισκέπτες, ειδικά διαμορφωμένων εξομοιωτών πτήσης δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά να ανακαλύψουν τις πολύ μεγάλες «Αεροπορικές» δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα πολλές Αεροπορικές εκπλήξεις και εκτός των άλλων και μια εισαγωγική παρουσίαση των δημοφιλών πτητικών συσκευών drones αλλά και μια πρώτη επαφή με τα υπερελαφρά αεροσκάφη.
Τέλος, οι επισκέπτες του Αεροδρομίου θα έχουν την τύχη να περιηγηθούν στους χώρους στάθμευσης των ελικοπτέρων της Πολεμικής μας Αεροπορίας ,να γνωρίσουν από κοντά τα πληρώματα τους και να ξεναγηθούν σε αυτά , στο πλαίσιο των εορτασμών προς τιμή του Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και εντελώς δωρεάν για όλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη Αεροπορική Εμπειρία !

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο www.rhodesaeroclub.com


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *