ροή ειδήσεων

Αντίστροφη μέτρηση για την 3η έκθεση Grecka Panorama στην Πολωνία



Η 3η GRECKA PANORAMΑ, μαζί με την GREEK FOOD SHOW που διοργανώνονται από την North Events στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 01-03.12.2017, μετρούν σημαντικές συμμετοχές από τον κλάδο του τουρισμού όσο και των εξαγωγών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, παρουσία θα έχουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρόδου, ο Δήμος Αλοννήσου, ο Δήμος Βόλου, κα. Αντίστοιχα από τον ιδιωτικού τουριστικό κλάδο συμμετέχουν οι RETHYMNO MARE RESORT, THE PENINSULA HOTEL, RODOS PALACE, BLUE LAGOON HOTELS, KIPRIOTIS HOTELS, KALYVES BEACH HOTEL, KIANI BEACH RESORT, MINOA PALACE RESORT, IONIAN HOTELS, THEARTEMIS PALACE, MINOS MARE – MINOS MARE ROYAL κα.

Σημαντικοί υποστηρικτές της 3ης έκθεσης για την Ελλάδα με μεγάλες προσφορές και εκδηλώσεις - events για το κοινό είναι οι TUI, GRECOS, NECKERMANN, WEZYR – CORAL HOLIDAYS, FLY.PL, 7ISLANDS, MOUZENIDIS TRAVEL, BEST REISEN, ZANTE MAGIC TOURS, REJS CLUB, EASY TRAVEL, MELI TOURS, καθώς επίσης και οι ELLINAIR, AEGEAN AIRLINES, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, SAFE WATER SPORTS, κα.

Η έκθεση αναδεικνύει επίσης και την γαστρονομική παράδοση της χώρας, προβάλλοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, παρουσιάζοντας γευστικές δοκιμές, μπαρ ελαιολάδου, σεμινάρια για την ελιά, κα. με συμμετοχές όπως: SIOURAS SA, AMALTHEIA SA, SAPOUNAS SA, KARALIS SA, KALOGERAKIS SA, PAPAYANNIS BROS, KASSEL SA, MEDOLIO SA, KTHMA KATOGI –AVEROF, ZOINOS WINERY κα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας επικυρώνει την σημαντική αύξηση σχεδόν 20% σε Πολωνούς την φετινή σαιζόν, - στους 1.000.000 επισκέπτες, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2018.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ".


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *