ροή ειδήσεων

Μέγας Κολοσσός, αδιόρθωτη ΑΕΚ (82-78)



Ένας εξαιρετικός Κολοσσός υπέταξε την κάκιστη ΑΕΚ με 82-78 στη Ρόδο για την τέταρτη αγωνιστική της Α1. Σπουδαία εμφάνιση από τον Γκρίφιν (22π.), κακός ο Χάρις για την «Ένωση». 


Στη δεύτερη ήττα της υποχρέωσε την ΑΕΚ στη φετινή Α1 ο Κολοσσός νικώντας τη με 82-78 στη Ρόδο. Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ήταν ασταμάτητος με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν κι ο Κιθ Ράιτ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ για τους νικητές.

Πολύ κακή παρουσία, αμυντικά και όχι μόνο, για την «Ένωση» που δεν είχε στον πάγκο της τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση) αλλά τον Θανάση Παπαχατζή. Πάλεψαν Γκριν (18π.) και Μπάρλοου (17π.), αλλά υστέρησε σημαντικά ο Χάρις που έμεινε στους 6 με 1/5 σουτ και 4 λάθη. Μόλις 39'' έπαιξε ο Μπάντζα Σι που οδεύει προς αντικατάσταση.



Το ματς


Πρόστραν, Γκρίφιν, Σχίζας, Τζόουνς και Χάρις από τη μια και Γκριν, Λαρεντζάκης, Μπάρλοου, Τζέιμς και Μαυροειδής από την άλλη ήταν οι πρώτες πεντάδες του αγώνα. Ο Κροάτης γκαρντ καθοδηγούσε υποδειγματικά τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν νωρίς με 10-4. Τα τρίποντα του Μπάρλοου και του Γκριν βοήθησαν την ΑΕΚ να αντιδράσει και να προσπεράσει (17-19), όχι όμως για πολύ, καθώς η δράση του Ράιτ κάτω από το καλάθι επανέφερε τον Κολοσσό στην πρωτοπορία με διαφορά που στις αρχές της δεύτερης περιόδου έφτασε ξανά στους έξι (25-19, 28-22). Μπάρλοου και Σάκοτα έδωσαν λύσεις από μακριά και ο Ελόνου από κοντά, με αποτέλεσμα ένα 10-0 να βάλει μπροστά την «Ένωση» (28-32), όμως η άμυνά της συνέχιζε να υποφέρει. Ο Γκρίφιν με δύο έμμεσα τρίποντα έγραψε το 43-41, που όμως δεν ήταν σκορ ημιχρόνου μιας και ο Χάρις νίκησε το χρονόμετρο από τα εννιά μέτρα με τρίποντο και η ΑΕΚ έκλεισε το πρώτο μέρος με 7/9 και μπροστά στο σκορ (43-44).



sport-fm.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *