ροή ειδήσεων

Alltours: Μεγαλύτερο από ποτέ το πρόγραμμα για Ελλάδα το 2018



Τον εκτενέστερο ελληνικό κατάλογο στη ιστορία του προσφέρει στην αγορά ταξιδιωτών της Γερμανίας ο γερμανός τουρ οπερέιτορ alltours για το καλοκαίρι του 2018.

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προορισμός για τον οργανισμό, έπειτα από συνεχή ανάπτυξη της ζήτησης τα τελευταία χρόνια. Το 2017 σημειώθηκε ετήσια αύξηση των πελατών του στην Ελλάδα κατά 30%.

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αναμένει όμως και για την ερχόμενη σεζόν, διευρύνοντας σημαντικά το πρόγραμμα για Ελλάδα, αυξάνοντας το εύρος των αποκλειστικών ξενοδοχείων και προσθέτοντας 3 ελληνικά νησιά.

«Την ερχόμενη σεζόν, η ζήτηση για Ελλάδα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο: Όποιος κάνει κράτηση από νωρίς, δεν θα εξοικονομήσει απλώς στο κόστος των διακοπών αλλά θα διασφαλίσει και το ξενοδοχείο της επιλογής του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της alltours, Markus Daldrup.

Στο πρόγραμμα του 2018 έχουν προστεθεί δύο νέα ξενοδοχεία allsun στην Κρήτη, τα τετράστερων Zorbas Village και Carolina Mare. Επιπλέον, προστέθηκαν 3 νέα ελληνικά νησιά των βόρειων Σποράδων, Σκιάθος, Αλόννησος και Σκόπελος.

Συνολικά, περισσότερα από 590 ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα για το 2018, έναντι 535 πέρυσι, ενώ το πρόγραμμα αποτελείται από 440 ξενοδοχεία. Επίσης, αυξημένος είναι και ο αριθμός των ξενοδοχείων με αποκλειστικές προσφορές από την alltours, και ανέρχεται σε 43 ξενοδοχεία.

Στην Κρήτη, από τον κατάλογο, προσφέρονται 180 ξενοδοχεία, έναντι 140 πέρυσι. Τα αποκλειστικά ξενοδοχεία είναι κατά 6 περισσότερα, και φθάνουν τα 18, συμπεριλαμβανομένων των 2 resort της ιδιόκτητης αλυσίδας ξενοδοχείων allsun στα βόρεια του νησιού.

Το allsun Zorbas Village βρίσκεται στην παραλία Ανισσαράς κοντά στη Χερσόνησο και το allsun Carolina Mare στα Μάλια.

Στην Κρήτη, ο alltours επεκτείνει τη συνεργασία με τους ξενοδοχειακούς ομίλους Hersotels και Dessole προσφέροντας κατ’ αποκλειστικότητα τα ξενοδοχεία τους Bella Beach, 5 αστέρων, Malia Beach 4,5 αστέρων και Dolphin Bay 4 αστέρων. Για πρώτη φορά, δε, προσφέρονται το δημοφιλές τετράστερο Atlantica Akti Zeus και τα 2 τετράστερα ξενοδοχεία Iberostar, Creta Panorama & Mare και Creta Marine.

Ακόμα, στα νοτιοδυτικά της Κρήτης, κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, το πρόγραμμα διευρύνεται με 20 μικρότερα οικογενειακά τριάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία για διακοπές στο πρότυπο του παραδοσιακού ελληνικού καλοκαιριού.

Στη Ρόδο θα προσφέρονται 70 ξενοδοχεία, έναντι 65 πέρυσι, εκ των οποίων 7 είναι αποκλειστικά, όπως το Kriamos Blue 3,5 αστέρων στο Φαληράκι. Ακόμα, προσφέρονται τα 2 Luxushotels, Mayia Exclusive 5 αστέρων στο Κιοτάρι και Gennadi Grand 5 αστέρων στο Γεννάδι, τα οποία θα υποστούν ολική ανακαίνιση έτσι ώστε να λειτουργήσουν κανονικά το καλοκαίρι του 2018.

Στην Κέρκυρα, προσφέρονται 6 ξενοδοχεία. Από τα 5 αποκλειστικά καταλύματα στην Κω, το τετράστερο Gaia Royal στο Μαστιχάρι αποτελεί νέα προσθήκη. Στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρονται 3 αποκλειστικά ξενοδοχεία καθώς και, για πρώτη φορά, το τετράστερο Poseidon Village στο Νέο Μαρμαρά.

Η Σκιάθος, η Αλόννησος και η Σκόπελος είναι νέοι νησιωτικοί προορισμοί για το πρόγραμμα του 2018 με συνολικά 16 ξενοδοχεία, ενώ στο Ιόνιο προσφέρονται 7 νέα ξενοδοχεία. Διαθέσιμα είναι ταξίδια στην Ουρανούπολη και τη Χαλκιδική στα σύνορα με την περιοχή Άθω.

Άλλοι προορισμοί του προγράμματος του 2018 είναι η χερσόνησος της Χαλκιδικής, οι Κυκλάδες (Μύκονος, Σαντορίνη) αλλά και η Λευκάδα, η Σάμος, η Θάσος και η Ζάκυνθος.

Εκτός από τα 2 νέα allsun ξενοδοχεία στην Κρήτη, η alltours προσφέρει στη χώρα μας πολλές διαφορετικές επιλογές διαμονής για όλα τα γούστα: 6 ξενοδοχεία sunline όπως το Scaleta Beach 3,5 αστέρων στην Κρήτη, τα οποία συγκεντρώνουν τις υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ξενοδοχείων.

Στα 5 Clubhotels όπως το Tigaki Beach 4,5 αστέρων στην Κω, έμφαση δίνεται στη γυμναστική, την ευεξία, τα σπορ και τη διασκέδαση. Επίσης, προσφέρονται αποκλειστικά τα οικογενειακά ξενοδοχεία Poseidon Village 4 αστέρων στη Χαλκιδική και Gaia Royal 4 αστέρων στην Κω.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, το καλοκαίρι του 2018, το κόστος διακοπών στην Ελλάδα θα είναι αυξημένο κατά 3,2% κατά μέσο όρο, σε σχέση με το 2017, όμως η ζήτηση για τη χώρα μας δεν φαίνεται να επηρεάζεται.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *