ροή ειδήσεων

Σήμερα στο Βενετόκλειο: Κολοσσός - Παναθηναϊκός



Ώρα... προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδος

Με τη «μάχη» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, εντός η ΑΕΚ.



Στην προημιτελική φάση του βρίσκεται πλέον το Κύπελλο Ελλάδος και η αγωνία κορυφώνεται. Κι αυτό γιατί στη «μάχη» ρίχνονται τόσο οι «αιώνιοι», όσο και η ΑΕΚ, αλλά και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης.


Από το πρόγραμμα των προημιτελικών ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (19:00), στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην άκρη του πάγκου αναμένεται να έχει την στήριξη του κόσμου του. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ κάνει νέο ξεκίνημα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου του και παίκτες όπως ο Ντίλαρντ, ο Κρουμπάλι και ο Τζόουνς να πλαισιώνουν μια ομάδα με έντονο αθλητικό στοιχείο.

Από εκεί και πέρα, μακριά από την έδρα τους αρχίζουν την σεζόν οι «αιώνιοι». Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στη Ρόδο, στο πρώτο -χρονικά- παιχνίδι των προημιτελικών (16:00).Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν με το... δεξί απέναντι στους Ροδίτες, που έρχονται με... φόρα από την άνετη νίκη κόντρα στον Προμηθέα (78-58).

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά, ταξιδεύει στη Λάρισα, για να αντιμετωπίσει τον ΓΣΛ Φάρο (17:00). Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν χωρίς τον Μπράιαν Ρόμπερτς, που ταλαιπωρείται από θλάση, στη σύνθεσή τους και έχουν σαν στόχο τη νίκη που θα «φτιάξει» την ψυχολογία τους, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναίκό στο ΣΕΦ (08/10, 19:30).

Στο παιχνίδι που συμπληρώνει το... καρέ των ημιτελικών, η ΑΕΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο (17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η Ένωση, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της, κατά την οποία μέτρησε το... απόλυτο στα φιλικά (10-0), θέλει να εκκινήσει με νίκη τη σεζόν. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν υπολογίζει στην παρουσία του Μάνι Χάρις, που διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Κίνα. Το Ρέθυμνο, από την άλλη ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς απουσίες και με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό ως το τέλος και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Βενετόκλειο 16.00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός Superfoods

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο

Νεάπολης Λάρ. 17.00 ΓΣΛ Φάρος - Ολυμπιακός

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης - ΠΑΟΚ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *