ροή ειδήσεων

Καμίνης - Ρόδος: Ο νέος φορέας να προχωρήσει σταδιακά αλλά σύντομα σε ενιαίο σχήμα



Την ανάγκη να προχωρήσει σε σύντομο διάστημα η συγκρότηση του Κέντρου σε ενιαίο φορέα επισήμανε από τη Ρόδο ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι ο φορέας θα είναι σε θέση να αλλάξει το πολιτικό κλίμα


Την αισιοδοξία του ότι ο νέος φορέας του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς θα αλλάξει το πολιτικό κλίμα και την διάταξη των πολιτικών δυνάμεων και θα συμβάλλει ουσιαστικά στον πολιτικό διάλογο εξέφρασε σε δηλώσεις του από τη Ρόδο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Η δική μας παράταξη θα μπορέσει να δώσει την εκκίνηση για την μεγάλη εθνική προσπάθεια» τόνισε ο κ. Καμίνης που επισκέπτεται το νησί.


Σε δηλώσεις του απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να συμμετάσχει στις διαδικασίες και να μη τηρήσει στάση αναμονής.

Εξέφρασε ακόμη την άποψη ότι ο νέος φορέας του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να προχωρήσει σταδιακά, αλλά και σύντομα στην συγκρότηση ενιαίου φορέα με σεβασμό στην ιστορία κάθε κόμματος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε μία πολιτική δύναμη με μεγάλο εκτοπισμό και σε μέγεθος και σε πολιτικό βάρος» επισήμανε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος επίσης στην ανάγκη να υπάρξει διέξοδος της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Καμίνης βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού του Νοτίου Αιγαίου Μαριέττα Παπαβασιλείου, καθώς και με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στις 18:30 ο κ. Καμίνης θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *