ροή ειδήσεων

Τιμήθηκαν Δανοί, Γερμανοί και Άγγλοι φίλοι της Ρόδου



Η εδραίωση της Ρόδου στη συνείδηση των επισκεπτών της ως μοναδικού προορισμού που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ενός τόπου διακοπών που σου προσφέρει ότι επιθυμήσεις, αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι επιλέγουν το νησί για διακοπές επί σειρά ετών, συχνά και περισσότερες από μία φορές τον χρόνο.

Η διαχρονική αγάπη για τη Ρόδο των επισκεπτών, εν προκειμένω, από Δανία, Αγγλία και Γερμανία και η σαφής προτίμηση τους στο νησί των Ιπποτών, που για τους περισσότερους αποτελεί κυριολεκτικά δεύτερη πατρίδα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά κατά την πολλοστή τελετή βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στο Δημαρχείο.

Οι επισκέπτες της διέκριναν και αγάπησαν πέρα από τις ομορφιές της, την φιλοξενία των κατοίκων, την ιστορική της διαδρομή, τον πολιτισμό και την παράδοση της. Αυτή τη Ρόδο γνώρισαν και αγάπησαν

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου απένειμαν τις τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου από τη Δανία, για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν η κα Ingeborg Juul από τη Δανία που έχει έλθει στη Ρόδο περισσότερες από 50 φορές και η οποία συνοδευόταν στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων από τη συγγενή της κα Ειρήνη Λεβέντη , η κα Ulla Sundholm από τη Σουηδία που έχει επισκεφθεί το νησί 40 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Helios, ο κ. Malcom Brookes από την Αγγλία που έρχεται στη Ρόδο επί 37 χρόνια και μένει στο Φαληράκι, ο κ. Bent Nielsen από τη Δανία που έχει επισκεφθεί το νησί 36 φορές, οι συμπατριώτες του κύριοι Conny Christensen και Poul-Bjerring Hoj που ο αριθμός των επισκέψεων τους στη Ρόδο ξεπερνά τις 30 φορές, καθώς και οι κυρίες Christine Petersen και Lisbeth Bakholm επίσης από τη Δανία που έρχoνται στη Ρόδο επί 25 και 24 χρόνια αντίστοιχα. Όλοι οι Δανοί διαμένουν στο ξενοδοχείο Kipriotis.

Τιμήθηκαν επίσης, η κα Gloria Claydon από την Αγγλία που επί 24 χρόνια επισκέπτεται το νησί και μένει στο ξενοδοχείο Belair, ο κ. Frederick Ward επίσης από την Αγγλία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 22 φορές και διαμένει στα Butterfly Appartments στο Φαληράκι και ο οποίος συνοδευόταν στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον κ. Γεώργιο Ταχραμάνη, το ζεύγος Harald και Evelyn Giese από την Γερμανία, που επισκέφθηκαν τη Ρόδο 20 φορές μέχρι τώρα, διαμένουν στο ξενοδοχείο Alfa Beach στα Κολύμπια και συνοδεύονταν από τον κ. Νίκο Παπαοικονόμου.

Από τη Σκωτία είναι το επόμενο βραβευθέν ζευγάρι ο κ. William και η κα Kathryn Lumsden που μένουν στο ξενοδοχείο Amalia Hotel, ενώ τιμητικές διακρίσεις έλαβαν το ζευγάρι από την Αγγλία κος Sam Ball και κα Janet Powers που έχουν έλθει στη Ρόδο 27 φορές και διαμένουν στο Φαληράκι, καθώς και οι φίλοι της Ρόδου από τη Δανία ο κ. Kim και η κα Dia Steen που έχουν έλθει στο νησί 20 φορές, ο κ. Joan Nielsen που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 19 φορές και μένει στο ξενοδοχείο Majestic, καθώς και ο κ. Jens Larsen που έχει έλθει στο νησί 19 φορές και μένει στο ξενοδοχείο Kipriotis.

Από την Αγγλία είναι και οι επόμενοι φίλοι της Ρόδου που παρέλαβαν τιμητικές διακρίσεις, έρχονται στη Ρόδο επί 17 χρόνια και διαμένουν στο Φαληράκι. Πρόκειται για το ζεύγος κ. Billy και κα Trish Meeham και τις κυρίες Jeannette Rogers και Linda Dean. Επί σειρά ετών, 16 τον αριθμό, έρχεται στη Ρόδο και το ζευγάρι από τη Δανία ο κ. Jorn και η κα Bollete Hansen που διαμένουν στο ξενοδοχείο Kipriotis, επί 15 χρόνια επισκέπτεται το νησί το ζευγάρι από την Αγγλία κ. Robert και κα Margaret Charlton, διαμένουν στο ξενοδοχείο Rose Hotel στο Φαληράκι και συνοδεύονταν από τον κ. Γεώργιο Ταχραμάνη.

Από τη Δανία μας έρχονται επί 11 χρόνια οι επόμενοι φίλοι της Ρόδου, το ζευγάρι κ. Hartvig Jakobsen και κα Lene Berg οι οποίοι μάλιστα τέλεσαν και τον γάμο τους στη Ρόδο πριν από λίγες ημέρες, καθώς και η κα Jane Doris JohanseΈκθεση φωτογραφίας για το Φαράγγι της Σαμαριάς και τα Λευκά Όρη n, που έχει επισκεφθεί το νησί 10 φορές και μένει στο ξενοδοχείο Kipriotis. Επί 10 χρόνια έρχεται στη Ρόδο και το ζεύγος κ. Paul και κα Janine Gromuller από τη Γερμανία και διαμένουν στην Κάλαθο.

«Αυτούς τους επισκέπτες, όλους εσάς, τιμάμε απόψε ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδουν να επιλέγουν τη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα τους βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα» ανέφερε κατά την τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, καθώς και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *