επικαιρότητα

ΑΕΚ: Χωρίς προπονητή στην Ρόδο!Ο Μανωλόπουλος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη μέση και δεν είναι σε θέση για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα του στον αυριανό αγώνα (28/10, 16:30) με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Ο Έλληνας τεχνικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη μέση και ακόμα δεν είναι σε θέση για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Το ρόλο του πρώτου τεχνικού θα αναλάβει ο Θανάσης Παπαχατζής.

Ο Αλέξης Φαλέκας, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ένωσης σχετικά με τον αγώνα με τους «θαλασσί»: «Θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε την Τρίτη με την Μπάνβιτ για το Basketball Champions League.

Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός μεταμορφώνεται στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον Γκρίφιν, ο οποίος και σκοράρει και δημιουργεί και τον Μπρέι, που είναι επίσης ένας καλός σουτέρ. Φυσικά σκοπός είναι να δώσουμε έμφαση και στα επιθετικά ριμπάουντ, ώστε να τους αποτρέψουμε από δεύτερες επιθέσεις. Επίσης, θα ήθελα ευχηθώ περαστικά στον κόουτς Μανωλόπουλο που δεν θα είναι μαζί μας στη Ρόδο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό την ομάδα, είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε».

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης