ροή ειδήσεων

Ανανίας και Κουνάκης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου!


Η πρόθεση του κ. Παναγιώτη Κουνάκη, ότι τόσο αυτός όσο και ο κ. Άγγελος Ανανίας, θα προσφεύγουν πλέον από δω και πέρα στη Δικαιοσύνη προκειμένου να «βάζουν κάποια πράγματα στη θέση τους», έγινε πράξη. Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι και πρώην στενοί συνεργάτες του κ. Γιώργου Χατζημάρκου, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κ. Μιχάλη Καντιδενό, πήγαν και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του Περιφερειάρχη, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του Τύπου.
Αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και ειδικότερα για το γεγονός ότι, ο κ. Χατζημάρκος, στην τελευταία απαντητική του επιστολή, κατηγορεί τους δύο περιφερειακούς συμβούλους, πως επιτίθενται στην Περιφερειακή αρχή επειδή δεν πήραν έμμισθες θέσεις! Με την ευκαιρία αξίζει να υπενθυμίσουμε το σημείο εκείνο που προκάλεσε τη μήνη των δύο περιφερειακών συμβούλων και που φυσικά αποτέλεσε αιτία για να υποβάλουν την μήνυση σε βάρος του κ. Γιώργου Χατζημάρκου:
Να πουν στον κόσμο , - ανέφερε ο κ. Χατζημάρκος,- ότι ο Περιφερειάρχης τους εμπιστεύθηκε και τους εκχώρησε πλήθος αρμοδιοτήτων σε κρίσιμους τομείς, ιδιαιτέρως προνομιακά πεδία άσκησης πολιτικής.
Να ομολογήσουν ότι δεν το εκτίμησαν, διότι προφανέστατα δεν τους ενδιέφεραν ούτε οι αρμοδιότητες που τους δόθηκαν, ούτε η προσφορά στην κοινωνία που τους εξέλεξε με την ψήφο της. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποκτήσουν έμμισθο αξίωμα στην Περιφερειακή Αρχή. Να ανταλλάξουν εν είδει εμπορεύματος, την εμπιστοσύνη του κόσμου και το παραμύθι που του πούλησαν περί προσφοράς στα κοινά, με μια καρέκλα με μισθό.
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος του μένους και της χολής που, από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισαν να χύνουν, δήθεν πολιτικά διαφοροποιούμενοι και ισχυριζόμενοι ότι η αξιοπρέπειά τους, δεν τους επέτρεπε να συμμετέχουν στην παράταξη της Περιφερειακής Αρχής. Ομολόγησαν, δηλαδή, με τον πιο κυνικό και ξεδιάντροπο τρόπο ότι η αξιοπρέπειά τους ήταν κι αυτή ανταλλάξιμο προϊόν, για μια καρέκλα με μισθό.



Ύστερα, λοιπόν, από τα παραπάνω οι κ.κ. Ανανίας και Κουνάκης, θεωρώνταςπως η απάντηση του κ. Χατζημάρκου δεν είχε ίχνος πολιτικού περιεχομένου αλλά την καταρράκωσης της αξιοπρέπειάς τους, κατέθεσαν σήμερα μήνυση σε βάρος του, οπότε η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/10/17 10:36

    κατι τετοιους εμπιστευομαστε οπως δειχνει και μετα ξεφτυλιζονται μονοι τους στα δικαστηρια.Αν δεν μπορειτε καλα ειναι και τα καφενεια εκει στην πλατεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *