ροή ειδήσεων

Έπιασαν κι άλλον από τη σπείρα των Βουλγάρων στη Ρόδο



Επί τρία χρόνια δεν μπορούσαν να τους βρουν και τώρα… πιάνουν τον ένα μετά τον άλλο! Ο λόγος για τους τρεις Βούλγαρους που είχαν διαπράξει πλήθος διαρρήξεων σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά πολυκαταστήματα και σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν σε περιοχές της νότιας Ρόδου από τον Ιανουάριο του 2013 ως το Νοέμβριο 2014.

Στις 28 Σεπτεμβρίου είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια στο νησί ένας 26χρονος και το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας 37χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου επίσης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές! Και αυτός, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην αανκρίτρια.


Μαζί με έναν ακόμη Βούλγαρο ηλικίας 59 χρόνων και άλλους άγνωστους συνεργούς τους, οι δυο συλληφθέντες μετακινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στις περιοχές Γεννάδι, Λίνδο, Πεύκους και Λάρδο, όπου έκαναν σΈπιασαν κι άλλον από τη σπείρα των Βουλγάρων στη Ρόδο υστηματικά διαρρήξεις. Μέρος της λείας τους είχε βρεθεί μαζί με πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία στο αυτοκίνητο, όταν εντοπίστηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2014. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν τότε, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών εκ των δραστών σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, αλλά τα ίχνη τους είχαν χαθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *