ροή ειδήσεων

Δέμα με ηρωίνη εστάλη με courier από την Κάλυμνο σε σπείρα στη Ρόδο



Η σύλληψή του φερόμενου ως «αρχηγού» της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, δρομολόγησε την διενέργεια επιχείρηση για τις προσαγωγές των δυο 28χρονων συνεργών του και ενός 46χρονου

Επί δέκα ημέρες, τα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στην Κάλυμνο βρίσκονταν υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι καραδοκούσαν για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον 30χρονο Έλληνα παραλήπτη ενός δέματος που περιείχε ηρωίνη.


Όταν, όμως, ο 30χρονος τους είδε να πλησιάζουν, το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε και την προσπάθειά του να καταστρέψει τα πειστήρια, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες. Η σύλληψή του φερόμενου ως «αρχηγού» της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, δρομολόγησε την διενέργεια επιχείρηση για τις προσαγωγές των δυο 28χρονων συνεργών του και ενός 46χρονου.


Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 297 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 21 ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας, 13 κινητά, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης δεδομένων, χειρόγραφες σημειώσεις με χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται εξονυχιστικά, μέσα για την χρήση ναρκωτικών, πέντε μαχαίρια και στιλέτα και 15,98 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για συγκρότηση συμμορίας, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, αντίσταση και οπλοκατοχή. Μάλιστα, σε βάρος του ενός 28χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών για λιποταξία με ποινή φυλάκισης ενός έτους, ενώ τον περασμένο Απρίλιο είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης των διαρρήξεων σε τρία εστιατόρια στην Κάλυμνο, από τα οποία είχε αρπάξει χρήματα, ένα κινητό και διάφορα προϊόντα και αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης για διακεκριμένες κλοπές!

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *