ροή ειδήσεων

GRECKA PANORAMA: H 3η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα στην καρδιά της Πολωνίας, 1-3 Δεκεμβρίου 2017



Η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMΑ διοργανώνεται και φέτος στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη, η GRECKA PANORAMA έχει εδραιωθεί ως η μοναδική διαδραστική διοργάνωση για την Ελλάδα από το 2015 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που ξεφεύγει από το πλαίσιο μίας συμβατικής έκθεσης, τόσο μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Πολωνικής αγοράς, όσο και στο κοινό της πρωτεύουσας της Πολωνίας. Παράλληλα, η GRECKA PANORAMA προσφέρει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την προβολή και διαφήμιση των προορισμών, των τουριστικών υπηρεσιών και των προϊόντων της χώρας μας, στη δυναμικά αναπτυσσόμενη Πολωνική αγορά εξερχόμενου τουρισμού, έναντι των ανταγωνιστικών προορισμών. Στο παραπάνω πλαίσιο ανάπτυξης διμερών σχέσεων διοργανώνονται στο Hotel Bellotto το 2ο PIT Forum για τον Ελληνο-Πολωνικό τουρισμό, την 1η Δεκεμβρίου, και το 1ο MICE FORUM & Β2Β Συναντήσεις, ενώ στις 2 Δεκεμβρίου η βραδινή εκδήλωση και γκαλά με σημαντικές προσωπικότητες του τουρισμού.

Με περισσότερους από 850.000 Πολωνούς που επισκέφθηκαν την χώρα μας το 2016, οι προβλέψεις μιλούν για μία επιπλέον αύξηση για τη φετινή περίοδο που μπορεί να φθάσουν και το 1.000.000 επισκέπτες! Εξίσου σημαντική αναμένεται και την τρίτη χρονιά στην GRECKA PANORAMA να είναι η στήριξη των μεγαλύτερων tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα, οι οποίοι ειδικά και μόνο για τις ημερομηνίες της έκθεσης θα προωθούν δυναμικά πωλήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους TUI, GRECOS, NECKERMAN, RAINBOW, WEZYR, MOUZENIDIS TRAVEL, FLY.PL, NETHOLIDAY, 7ISLANDS, ELLINAIR, SMALL PLANET, AEGEAN AIRLINES, κ.α.

Σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, για την καλοκαιρινή περίοδο οι κρατήσεις για την Ελλάδα ανέδειξαν και πάλι την χώρα μας σε Νο.1 προορισμό των Πολωνών με μερίδιο αγοράς 35%, και όπου ακολουθεί η Βουλγαρία (με 14,3%) και η Ισπανία (με 13,7%). Όπως σημειώνεται στην παραπάνω μελέτη, το φετινό ποσοστό αύξησης για την Ελλάδα σημειώνεται στο 19%.

Ειδικότερα οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν και κρατούν σταθερά τις πρώτες θέσεις είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα και η Κως.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι οι Πολωνοί επισκέπτες φέτος δαπάνησαν 10%περισσότερα χρήματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έναντι της Βουλγαρίας και της Ισπανίας όπου η αύξηση κυμάνθηκε μόλις στο 3%.

Η αυξανόμενη κατά κεφαλήν δαπάνη, + 10%, των Πολωνών επισκεπτών στην χώρα μας (600-780€), τους κατατάσσει στην 3η θέση μετά τους Αμερικανούς (1.089€) και τους Ρώσους (802€)!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.greckapanorama.com. Για κρατήσεις περιπτέρων παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 9713281, email: info@greckapanorama.com.


tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *