ροή ειδήσεων

Στη Διεθνή Μεσογειακή Έκθεση Τουρισμού «Μite» η Ρόδος



Στη Διεθνή Μεσογειακή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΕ- Mediterranean International Tourism Exhibition, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, θα μετάσχει -μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου- η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου.
Η Mediterranean International Tourism Exhibition είναι η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για τον τουρισμό.
Οργανώνεται πρώτη φορά στην καρδιά της Μεσογείου, στην Αθήνα και αποτελεί σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα τη Μεσόγειο.
Στην ΜITE αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και 250 επιλεγμένοι buyers.
Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό.
Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης.
Στην Mediterranean International Tourism Exhibition οι εκθέτες θα ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.
Οι θεματικές ενότητες και τα συνέδρια της έκθεσης είναι σημαντικά και αφορούν, βιώσιμο τουρισμό και ανάπτυξη, ιατρικό τουρισμό, προσκυνηματικό τουρισμό, δυνατότητες και προοπτικές των ορεινών όγκων, δρόμοι κρασιού, 365 μέρες τουρισμός και άλλα.
Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης ΜΙΤΕ θα υλοποιηθεί και ειδικό συνέδριο όπου θα παρουσιασθούν οι μορφές του εναλλακτικού τουρισμού, γεγονός που ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το Δήμο Ρόδου και τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, καθώς η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Ρόδο και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελούν διαχρονικούς στόχους της τουριστικής πολιτικής του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται πολλές εκ των δράσεων της Διεύθυνσης Τουρισμού, καθώς και η συμμετοχή της στις εκθέσεις με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *