ροή ειδήσεων

Nomads vs Survivor: Πώς το Nomads θα.. κατατροπώσει το Survivor



Survivor θα λέμε και θα κλαίμε από τα γέλια, αν κρίνουμε με την πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Ant1, το οποίο νίκησε το Survivor στην πρεμιέρα του.

Το βράδυ της Δευτέρας, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των Nomads πραγματοποιήθηκε δείχνοντας πως το ριάλιτι από τις Φιλιππίνες έρχεται για να δημιουργήσει όχι απλά το αντίπαλο δέος του Survivor αλλά και να το ξεπεράσει σε πολλά επίπεδα.

Η πρεμιέρα του πήρε τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, ενώ σημείωσε μεγαλύτερη τηλεθέαση από την αντίστοιχη πρεμιέρα του Survivor.

Το Nomads δεν διαπραγματεύτηκε με κανέναν την πρωτιά και μάλιστα, στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 44,1%!

Αναλυτικά οι μετρήσεις

ΓΕΝΙΚΟ

NOMADS – 27,6%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 21,8%
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 18,5%
SURVIVAL SECRET – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

NOMADS – 36,6%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 18,7%
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 15,8%
SURVIVAL SECRET – 4,5%

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μόνο η αρχή και αναμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.



Nomads vs Survivor

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Nomads έδειξε ότι δεν πρόκειται για μια παραγωγή της πλάκας αλλά για ένα πρότζεκτ που φαίνεται πως θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.



Τα αγωνίσματα είναι διαφορετικά και αρκετά πιο δύσκολα, συμμετέχουν όλοι οι παίκτες, ενώ τα έπαθλα δεν είναι παστέλια και μπάρες δημητριακών (όπως ήταν στην αρχή στο Survivor) αλλά πολύ πιο πλούσια (βίλες, πλούσιο φαγητό κλπ.)



Μια από τις μεγάλες διαφορές είναι ότι η μία ομάδα ζει μέσα σε ψαροχώρι, μαζί με τους ντόπιους, έρχονται σε επαφή με τους απλούς κατοίκους της περιοχής και μεταφέρουν ένα κλίμα που θυμίζει ταξιδιωτική εκπομπή.

Ενα ακόμα θετικό είναι ότι η διάρκειά του δεν είναι Μπεν Χουρ σαν το Survivor, διαρκεί δύο ώρες με αποτέλεσμα να είναι πιο σφιχτό και δεμένο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *