επικαιρότητα

Ανείπωτη τραγωδία: Δίχρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από συρταριέρα της ΙΚΕΑ (Photos+Video)Άλλο ένα μικρό παιδάκι, ηλικίας δύο ετών, βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο υπνοδωμάτιό του, καθώς καταπλακώθηκε από συρταριέρα που διαθέτει η σουηδική αλυσίδα επίπλων ΙΚΕΑ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.


Συγκεκριμένα, ο μικρούλης Jozef Dudek από την Καλιφόρνια σκοτώθηκε από μια συρταριέρα τριών ραφιών και σύμφωνα με το δικαστήριο το παιδί δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε την ώρα που ο μικρός Jozef κοιμήθηκε το μεσημέρι στο πάτωμα, μπροστά ακριβώς από τη συρταριέρα που έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής.

Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν φύγει στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια.

Η IKEA εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια μέσα από ανακοίνωση. Την ίδια ώρα επισήμανε ότι το έπιπλο, έπειτα από τις σχετικές έρευνες δεν ακουμπούσε στον τοίχο.

Η οικογένεια που έχει μηνύσει την εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν τηρούνται τα πρότυπα ασφαλείας στα αντικείμενα της επωνυμίας.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με θάνατο παιδιού. Σε τρεις οικογένειας θυμάτων απονεμήθηκαν 50 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα τα οποία μοιράστηκαν. Ο μικρούλης Jozef Dudek από την Καλιφόρνια σκοτώθηκε από μια συρταριέρα τριών ραφιών
Η μικρή Evie-Mai McKenzie βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από μια παρόμοια συρταριέρα γεμάτη αίματα.
Το επίμαχο είδος προϊόντος που απέσυρε η ΙΚΕΑ, αλλά αφού είχαν πωληθεί 29 εκατ. τεμάχια

Σχόλια

S M S

Πρόγνωση έως το ΣαβΚυρ
κατά τόπους πολλά κλικ με πιθανότητα διαφημίσεων
αποκλείονται προβολές από google
θα σημειωθούν εισπράξεις από τοπικό συνεργάτη
φορολόγηση ούτε για αστείο
για περισσότερο σαννό φέρτε και φίλους
Ρασπούτιν ο τρομερός

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης