ροή ειδήσεων

Αξιωματικοί-Συνδικαλιστές ανταλλάσσουν απίστευτες «ατάκες» στη Βουλή: Τα pokemon, τα λιοντάρια και η Λιλιπούπολη



Απίστευτους διαλόγους ανάμεσα σε εν ενεργεία αξιωματικούς.. άκουσαν σήμερα οι βουλευτές που παρακολούθησαν την συνεδρίαση της επιτροπής Αμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.

Δύο στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που είναι πρόεδροι δύο συνδικαλιστικών ενώσεων που η μία αντιμάχεται την άλλη, αντήλλαξαν σφοδρά πυρά μεταξύ τους, με απίστευτες κατηγορίες, παρουσία μάλιστα της ηγεσίας του υπουργείου άμυνας.
Πρωταγωνιστές ήταν ο Ανέστης Τσουκαράκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) και ο Δημήτριος Ρώτας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ)

Η ΠΟΜΕΝΣ εχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της ΠΟΕΣ διότι θεωρεί οτι «είναι η πρώτη ιστορικά και η μόνη συνδικαλιστική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία Στρατιωτικών» οπως είπε στην παρέμβαση του ο κ. Ρωτας. Που κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου άμυνας ότι «με το άρθρο 27 που βρίσκεται στο νομοσχέδιο που συζητά σήμερα η αρμόδια επιτροπή, επιχειρεί να νομιμοποιήσει την ΠΟΕΣ, κυριολεκτικά, από το παράθυρο».

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια απίστευτη αντιπαράθεση των δύο αντρών με διαλόγους που κάθε άλλο παρά σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αρμόζουν.

Ανεστης Τσουκαράκης ΠΟΕΣ : Ενώ λοιπόν πήγαιναν όλα εντάξει στην Λιλιπούπολη κάπου εμφανίστηκαν κάποια κίτρινα μικρά άσχημα για όλους μας γνωστά χονδρά ανθρωπάκια, τα pockemon. Όλοι γελάμε, κλαίμε με αυτά που βλέπαμε στο παρελθόν από τα pockemon. Ερχόμαστε σήμερα στην πραγματικότητα για να ξαναφέρουμε την ζωή εκεί που έμεινε πριν δημιουργηθούν αυτά τα παρατράγουδα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ: Π.ΟΜ.Ε.Σ. : Κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστώ. Ακούσαμε από τον συνταγματάρχη κ. Τσουκαράκη να επιχειρεί να χαρακτηρίσει ως κοντά, χοντρά και κίτρινα pokemon συναδέλφους του. Δεν μας εξέπληξε δυστυχώς για ακόμη μια φορά. Στις 18 Μαΐου μέσα από το προσωπικό του προφίλ άφηνε σαφή υπονοούμενα μετατρέποντας τον εαυτό του σε λιοντάρι. Φέροντας τα γαλόνια του συνταγματάρχη και στέλνοντας το μήνυμα, προειδοποιώντας, ερχόμαστε. Θέλω να το δει η Βουλή αυτό το ερχόμαστε με το πρόσωπό του λιοντάρι. Σε ποιους έρχεται άραγε;
Ερχόμαστε έγραφε τότε Pokemon . Συγχαρητήρια κ. συνταγματάρχα

Ανεστης Τσουγκαρακης ΠΟΕΣ: Εγώ στην ομιλία μου είπα για pockemon, αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται προφανώς, γιατί εγώ δεν ανέφερα πουθενά για Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ..
Μάλιστα είπα και ξανατόνισα, δικάσαμε και περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης για την Ανατολική Αττική, όταν οι ίδιοι αντέγραψαν, έκλεψαν, υφάρπαξαν το καταστατικό και την σφραγίδα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. : Δεν έχει κλέψει κανείς τίποτα. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για αυτά που λέτε. Η ανάρτησή σας, όμως, δε διαψεύδεται, με τη στολή του Συνταγματάρχη «ερχόμαστε τα λιοντάρια». Σε ποιον έρχεστε;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Νόμιζα, ότι θα δείχνατε το εξώδικο, αλλά βλέπω το λιοντάρι.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. :Κύριε Υπουργέ, είναι δυνατόν με στολή αξιωματικού να είναι το λιοντάρι; Είναι δυνατόν; Σε δική του ανάρτηση;

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Π.Ο.Ε.Σ. : Προφανώς, επειδή παρακολουθούν το Facebook έχω ανεβάσει και μία φωτογραφία με μαγιό. Γιατί δεν εμφανίζουν τη φωτο με μαγιό, είμαι και σωματώδης εν τω μεταξύ κάνω και γυμναστική, να το δείξουν; Το τι θα βάζω εγώ στο προσωπικό μου προφίλ είναι δικαίωμά μου. Εάν, λοιπόν, ο καλώς εννοούμενος συνδικαλισμός είναι η φίμωση ενός ανθρώπου το να ανεβάζει ό,τι θέλει στο προσωπικό του προφίλ, όχι τέτοιο συνδικαλισμό δεν θέλουμε.

Στον καβγά των δύο αξιωματικών πήρε μέρος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης όποιος κατηγόρησε τον κ.Τσουκαρακη λέγοντας

Άδωνις Γεωργιάδης: «Να γίνει εμφανές ότι ο κ. Τσουκαράκης δεν είναι συνδικαλιστής. Είναι ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος «πολέμησε» σκληρά την προηγούμενη Κυβέρνηση, έβλαψε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τώρα επειδή απέτυχε στο συνδικαλιστικό του όργανο, βάζει τον κ. Βίτσα να νομοθετήσει. Αν έχετε να μου δείξετε ένα δελτίο τύπου της ΠΟΕΣ, που να εγκαλεί τον κ. Καμμένο, ο οποίος στο ιερό βήμα της Βουλής το 2015, είπε ότι η πρώτη του απόφαση θα είναι τα αναδρομικά και έχουν περάσει τρία χρόνια. Δείξε μου ένα δελτίο τύπου που έβγαλες. Άρα, μη μου μιλάς για «κολοτούμπα» εμένα εδώ μέσα.
Δεν άκουσα την ΠΟΕΣ, να πει τίποτα για τις μειώσεις των συντάξεων των στρατιωτικών. Δεν αφορά αυτό κύριε της ΠΟΕΣ με την τρομερή συνδικαλιστική δράση, που κατηγορούσε για προδότη τον προηγούμενο Πρωθυπουργό της χώρας, για το εάν αυτό έχει σημασία στην Ελλάδα; Να πάρει 1.480 ευρώ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και δεν ντρέπεσαι;»



 iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *