ροή ειδήσεων

Το κρουαζιερόπλοιο “THOMSON DREAM” δεν έδεσε χθες στη Ρόδο



Δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου, λόγω των ισχυρών ανέμων, το κρουαζιερόπλοιο “THOMSON DREAM” που ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί χθες Δευτέρα το νησί μας.

Προερχόμενο από τη Σαντορίνη με 1.486 επιβάτες και 622 άτομα πλήρωμα, ζήτησε τη συνδρομή του ρυμουλκού “ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑΡ” για να καταφέρει να δέσει με ασφάλεια αλλά ούτε κι αυτό μπόρεσε να γίνει επειδή το ρυμουλκό παρουσίασε βλάβη.

Μετά από αυτό, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου έκρινε πως είναι επικίνδυνη η προσέγγιση κι έτσι αναχώρησε με προορισμό το λιμάνι Μαρμαρίς της Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει τα εξής:


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ “THOMSON DREAM” σημαίας Μάλτας, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίθηκε επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Ρόδου και ζητήθηκε συνδρομή από το Ρ/Κ “ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 42.

Το “ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑΡ” κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο ανωτέρω Κ/Ζ, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, με αποτέλσμα το “THOMSON DREAM” να αναχωρήσει για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, χωρίς να προσεγγίσει στον οικείο λιμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ρ/Κ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *