ροή ειδήσεων

Τουρκικές προκλήσεις μέσω… σίριαλ! Η ελληνική σημαία και οι “κακοί” Έλληνες [vids]



Ακόμα και μέσω των τηλεοπτικών σειρών βρίσκουν τον τρόπο να προκαλέσουν οι Τούρκοι. Τα ανθελληνικά μηνύματα δεν λείπουν από σίριαλ που μεταδίδεται στο κρατικό κανάλι TRT.


Το σίριαλ «Payitaht:»Abdülhamid» » μεταδίδεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο πρώτο κρατικό κανάλι «Trt».

Στο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου και συγκεκριμένα στο 00.25 προβάλλεται μέσα σε ένα κουτί μία ελληνική σημαία και ακούγεται η φράση «αυτό είναι το λάβαρο που θέλησε να στήσει στην Αγιά Σοφιά ο ελληνικός στρατός».

Για να ακολουθήσει στο 00.36 η προκλητική κίνηση του Σουλτάνου να πετάξει την ελληνική σημαία στο πρόσωπο κάποιου με τον οποίο συνομιλεί.

Οι Έλληνες δολοφόνοι

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό σίριαλ με τουρκικές προκλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2016, είχε κάνει πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά «Vatanim Sensin». Επρόκειτο για ένα σίριαλ που περιέγραφε -κατά τους Τούρκους- την περίοδο λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Προβαλλόταν από το Kanal D το οποίο ανήκει τον μεγάλο μιντιακό όμιλο Ντογάν, που θεωρείται αντιπολιτευόμενος στον Ερντογάν.

Το σίριαλ παρουσιάζει τους Έλληνες στρατιωτικούς να δολοφονούν, να εκτελούν, να φυλακίζουν και να καταστρέφουν τις περιουσίες των Τούρκων, χωρίς κανέναν έλεγχο.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή του Τζεβντετ, ο οποίος φυλακίζεται από τους «κακούς» Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο διώκτης και εξολοθρευτής τους, ο ήρωας των Τούρκων.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *