ροή ειδήσεων

Γερμανικός τουρισμός: Περισσότερες πτήσεις για Ελλάδα το 2018



Δεύτερος πιο περιζήτητος προορισμός του εξωτερικού μετά την Ισπανία ήταν η Ελλάδα για τους Γερμανούς το 2017, ρίχνοντας χαμηλότερα την Τουρκία, με τις ενδείξεις για το 2018, βάσει των αεροπορικών συνδέσεων που αυξάνονται σημαντικά, να παραπέμπουν σε περαιτέρω ανάπτυξη.

H αύξηση αυτή δεν οφείλεται αποκλειστικά στους τουρ οπερέιτορ αλλά και στις αεροπορικές εταιρίες. Η Condor θα προσφέρει 134 πτήσεις την εβδομάδα σε 15 προορισμούς.

Ιδιαίτερη ζήτηση στην Κρήτη παρουσιάζουν οι πτήσεις για το αεροδρόμιο Σητείας, που θα εκτελούνται κάθε Κυριακή από το Μόναχο, το Ντίσελτορφ και τη Φρανκφούρτη μειώνοντας το χρόνο του ταξιδίου για ορισμένα ξενοδοχεία έως 90 λεπτά.

Επίσης, η Καλαμάτα, η Σάμος και η Σκιάθος είναι πλέον προσβάσιμες από 3 γερμανικά αεροδρόμια, αντί για 2 τις προηγούμενες χρονιές.

Η Lufthansa προσφέρει νέα εβδομαδιαία σύνδεση από τη Φρανκφούρτη προς τη Σαντορίνη από τις 31 Μαρτίου, η Ryanair από την Αθήνα προς το Memmingen και το Karlsruhe / Baden-Baden και η Eurowings από το Αμβούργο και το Ντίσελτορφ προς την Κέρκυρα, από το Ανόβερο στην Κω, τη Ρόδο και την Κέρκυρα καθώς και από τη Στουτγάρδη στη Ζάκυνθο.

Η Germania εισάγει συνδέσεις από το Ντίσελτορφ προς Κρήτη, Κάρπαθο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Ζάκυνθο και από το Tegel προς Κρήτη, Κέρκυρα, Κω και Ρόδο. Επίσης, θα ξεκινήσουν νέες πτήσεις από τη Νυρεμβέργη προς την Κρήτη, την Κω, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα ενώ από τη Δρέσδη, το Αμβούργο και την Ερφούρτη θα προσφέρονται επίσης νέες συνδέσεις με Ελλάδα.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *