ροή ειδήσεων

Προσκόμισε υλικό από κάμερα σε δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση

Είχε ληφθεί από εξωτερική κάμερα χωρίς την συναίνεση του αντιδίκου


Μια ενδιαφέρουσα από νομικής άποψης απόφαση με την καταδίκη συμπολίτη μας σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή και 1.000 ευρώ πρόστιμο, έλαβε την περασμένη Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 αρμόδιο δικαστήριο της Ρόδου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει έξω από την οικία του τρεις κάμερες (σύστημα βιντεοεπιτήρησης) όπου ελάμβανε, κατέγραφε και αποθήκευε οπτικοακουστικό υλικό από τους κοινόχρηστους χώρους των κατοικιών.

Ο ίδιος, χρησιμοποίησε το υλικό αυτό που περιείχε στοιχεία προσωπικών δεδομένων και χαρακτήρα, στο ειρηνοδικείο της Ρόδου, προκειμένου να στηρίξει καταγγελίες που ο ίδιος είχε κάνει, για αντιδικία που υπήρχε με γειτόνισσά του.

Η γειτόνισσά του όμως με την οποία βρίσκεται σε αντιδικία, προσέφυγε ξανά στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να κριθεί ένοχος και να καταδικαστεί στην παραπάνω ποινή.

Ο καταδικασθέντας, άσκησε έφεση κι έτσι η υπόθεσή του θα εκδικαστεί εκ νέου από το αρμόδιο εφετείο μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες. Συνήγορος πολιτικής αγωγής ήταν ο δικηγόρος κ. Γιώργος Κυπραίος.



Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *