ροή ειδήσεων

Κρουαζιέρα: Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια από το Azamara Pursuit το 2018



Η πολυτελής εταιρία κρουαζιέρας Azamara Club Cruises που ανήκει στη Royal Caribbean International, με προγράμματα που εστιάζουν στον προορισμό (Destination Ιmmersion) αποκάλυψε χθες τα δρομολόγια για το 2018-2019 του ολοκαίνουριου Azamara Pursuit, στα οποία περιλαμβάνονται η Ρόδος, η Μονεμβασιά, η Σάμος και οι Σπέτσες.

To Azamara Pursuit θα αυξήσει κατά 40% το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας και θα προσθέσει 61 επιπλέον προορισμούς. Οι επιβάτες επίσης θα μένουν περισσότερο στον κάθε προορισμό απολαμβάνοντας 48 μεταμεσονύκτιες και 26 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις.

Στα προγράμματα περιλαμβάνεται το Greece Day Tour: Οι επιβάτες θα επισκεφθούν το Μοναστήρι του Αγ.Ιωάννη του Προδρόμου, χτισμένο πάνω σε ένα βράχο το 1167. Θα απολαύσουν ένα μοναδικό ελληνικό γεύμα σε μια πολυτελή αρκαδική έπαυλη του 1840, όπου θα συναντήσουν τους ιδιοκτήτες.

Το tour αυτό ακολουθείται από ένα δωρεάν AzAmazing Evening στη Ρόδο, όπου θα περάσουν ένα απόγευμα στο θέατρο της Τάφρου και θα παρακολουθήσουν μια αποκλειστική παράσταση του αρχαίου ελληνικού δράματος, Αντιγόνη του Σοφοκλή (στα αγγλικά).

Το Azamara Pursuit, το οποίο ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο, προστίθεται δίπλα στα αδελφά πλοία Azamara Journey και Azamara Quest και υπόσχεται να προσφέρει στους επιβάτες μια εμπειρία ζωής σε μερικούς από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Το Azamara Pursuit είναι εφάμιλλο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα πλοία. Τα τρία αυτά κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν τώρα στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 7 ηπείρους και 217 λιμάνια από τις 28 Αυγούστου 2018 μέχρι 5 Απριλίου 2019.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα ταξίδια του Azamara Pursuit" δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises."Eπεκτείνοντας τους προσφερόμενους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα μέρη του πλανήτη και να ξαναεπισκεφθούν περιοχές τις οποίες είχαμε καιρό να επισκεφθούμε." Χτίζοντας πάνω στην υπόσχεση που έχει δώσει η Azamara, συνεχίζει ο Pimentel, "όπως τα αδελφά του πλοία, το Azamara Pursuit, θα δώσει στους επιβάτες τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στους πιο ξεχωριστούς προορισμούς."

To 2018, η Αzamara θα ταξιδέψει τους επιβάτες της σε περισσότερα από 200 λιμάνια, σε 70 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας 170 μεταμεσονύκτιες διανυκτερεύσεις και 114 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *